Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zakładce zakupy w Allegro lokalnie nie podstawia mi się nr przesyłki . Przesyłka nadana 1 czerwca . Status cały czas nadana . Gdzie mam to monitorować skoro nie mam nr paczki
@BARLA-B1 podaj numer zamówienia, bo Nadana oznacza, że sprzedający wrzucił ją do paczkomatu i żaden kurier jej nie podjął😔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A00264R052 Teraz widzę numer przesyłki w mailu
@BARLA-B1 czyli przesyłka przez łonego😔
Co mam dalej robić , żeby przesyłka została odebrana ? Co za masakra
@BARLA-B1 Poczekaj na moderatorów, sprawdzą co się z nią dzieje i prawdopodobnie zainterweniują
Dobrze . Dziękuję
@BARLA-B1 Skierowałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Wrócę tutaj z informacją.
Bardzo dziękuję ,bo zależy mi na czasie
Dzień dobry . Jak sytuacja z paczką ?
@BARLA-B1 skontaktowaliśmy się z Tobą e-mailowo w tej sprawie (nr 52286504).
Wyjaśniamy tę sprawę z oddziałem i gdy tylko otrzymamy informację, napiszemy ponownie w wiadomości e-mail w tej sprawie. Na razie muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość.
Dziękuję . Czyli dzisiaj rozumiem dostanę odpowiedź co z paczką ? Jeśli zaginęła zostaną mi zwrócone pieniądze za książkę oraz wysyłkę ?
@BARLA-B1 Wszystkie szczegóły zostaną wyjaśnione w korespondencji mailowej.
Mam nadzieję , że dziś dostanę odpowiedź , bo jestem tak wściekła na tą sytuację , gdyż to jest niedopuszczalne . Oby paczka nie zaginęła . Bo to będzie oznaczać , że kurier ją po prostu ukradł