Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mój problem jest następujący: dostałem powiadomienie, że paczka trafiła do paczkomatu. Przy odbiorze okazało się, że skrytka jest pusta. W uwagach do przesyłki zaznaczyłem "brak". Dotyczy paczkomatu:
Rychtalska 8, 50-304 Wrocław
Numer przesyłki: A00054T7I8
Proszę o pomoc w lokalizacji przesyłki. Pozdrawiam @w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @@
Na automacie masz numer do kontaktu na infolinie i trzeba było od razu dzwonić jak się pusta otwarła . Automat powinien być wyposażony w kamerkę i mogą sobie sprawdzić że nic z niego nie zostało wyjęte.
@Client:110534113 Dzwoniłaś 616 306 997 ale jak zaznaczony -brak przesyłki to powinni zadziałać.
@Client:110534113 Wysłaliśmy do Ciebie maila w tej sprawie. Sprawdź skrzynkę.
Najprawdopodobniej doszło do pomyłki przy umieszczaniu paczek w automacie, bo kurierowi otworzyły się dwie skrytki. Wyjaśniamy to.
Witam, to już kolejna pusta skrytka w paczkomacie Onebox we Wrocławiu 50-304, Rychtalska 8.
Numer przesyłki: A000504KJ8
Ostatnie moje zamówienie do Onebox. Takie żarty są niepoważne i przykro mi, że jestem tak traktowany. Jak można odwalać taką lipę?!
Taki zapierzdziel , że niema kiedy paczki włożyć do skrytki.
@Client:110534113 Ty miałeś pustą ale może ktoś miał dwie paczki w swojej skrytce i chwali za to OneBoxa.
@Client:110534113 wyjaśniamy również to, poczekaj proszę na wiadomość w korespondencji e-mail w tej sprawie.
@Client:110534113 przykro nam, że dwukrotnie spotkała Cię taka sytuacja. Najlepiej, abyś spod automatu zadzwonił na naszą infolinię, nr 616 306 997. Na przyszłość w takiej sytuacji najlepiej od razu dzwonić, pracownik infolinii może wówczas podjąć działanie.
W nocy odbieram, to chyba infolinia nie działa, czy nie mam racji?
Przepraszam, lecz radą z tym kontaktem z infolinią to sobie "jaja robicie". Przed chwilą byłem odbierać przesyłkę - paczkomat zepsuty, ekran nie reaguje, brak możliwości odbioru kodem QR, brak możliwości otworzenia skrytki zdalnie. Dzwonie pod ten numer 616306997 a tam komunikat, że konsultanci są do dyspozycji od 8-22. Kpina z klientów- ostatni raz zamówiłem coś przez Allegro One Box.
@Client:110534113 jak używasz formy dostawy która zalicza tysiące wtop tygodniowo bo jest taka zarąbista że wszyscu sprzedawcy co mogą ją omijają to do kogo masz pretensje?
Ale skąd miałem wiedzieć? Chciałem spróbować alternatywy dla InPostu.
@Client:110534113 zobacz na forum ile jest tematów podobnych twojemu wszystko jedzie równo bo oneboxie jak po łysej kobyle jeśli nawet 1 na 1000 wkurzonych pisze to wyobraź sobie skalę dziadostwa jaką odstawia allegro, że nie wspomnę o zmuszaniu do wyboru tego barachła żeby mieć dalej smarta
@Client:110534113 i jakie masz wrażenia po spróbowaniu ?
zgaduję że większość sprzedawców czeka na ostatnią chwilę z włączeniem allegro one box/punkt, za dwa-trzy dni się okaże jaka jest prawdziwa skala skarg i reklamacji
@mix-mce ba ja nawet odczekam z tydzień, zobaczę co padnie a i z ciekawości jak sprzedaż bez smarta 😄
Jak na razie jestem 500 PLN do tyłu. Bardzo mnie to cieszy...
@mdrogeria ten kwietnik wygląda jak doklejony w paincie.... za to eksplozja całkiem prawdziwa 😂