anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Status paczki aktualny

trouse_sasy
#7 Wielbiciel

To juz trzeci zakup w przeciagu dwoch tygodni i kolejny raz mam problem. Paczka miala sie pojawic dzisiaj a status jaki widnieje to ze kurier przekazal przesylke do magazynu i tak od wczoraj status sie nie zmienia, o co chodzi ?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

malachata
#7 Wielbiciel

Przykro mi to pisać ale widać jak moderatory z A Cię olali. Jak to zielony BOX A to nie mam rady. INPOST monitoring 24H. nie wybieraj nic innego 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@trouse_sasy allegro tylko podaje przewidywany nie gwarantowany czas dostawy.

Podaj numer zamówienia lub przesyłki

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

trouse_sasy
#7 Wielbiciel

Tak to wiem co allegro podaje, lecz niestety gdy jest wybierana opcja dostawy Allegro One co zakup są problemy.

status paczki: A002I07563

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@trouse_sasy sprawdziłam status Twojej przesyłki. Widzę, że przesyłaliśmy do Ciebie w tej sprawie maila. Zgodnie z informacją od oddziału doręczenie Twojej przesyłki jest zaplanowane na jutro. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@trouse_sasy

Dla Allegro One gwarantowany termin doręczenia to trzy dni robocze. 

Twoja paczka została nadana 4 sierpnia, więc powinna dotrzeć do maszyny docelowej do 7 sierpnia. Tak więc na chwilę obecną przesyłka idzie terminowo.

A na terminy podawane przez Allegro nie ma co patrzyc. Po pierwsze nie uwzględnia on terminu wysyłki zadeklarowanego przez sprzedawcę (Allegro wie lepiej od sprzedawcy ile zajmie wysyłka). Po drugie nie uwzględnia on terminu gwarantowanego lecz tylko deklarowany i to minimalny. 

oznacz moderatorów

trouse_sasy
#7 Wielbiciel

Wczesniejsze paczki tez szly terminowo (jedna szla 2 tygodnie, druga przyszla do innego miasta i zostala odebrana niewiadomo przez kogo). Na to wychodzi, ze po prostu trzeba wybierac niezawodny InPost 🙃

dziekuje i pozdrawiam.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@trouse_sasy nie rozumiem po co się pchacie po raz kolejny do tej samej dostawy, dla monet ? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów