Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałbym złożyć skargę na skandaliczne zachowanie Kuriera allegro one. Zamówiłem paczkę na adres firmowy. W sobotę, gdy nikogo tam nie było, bez żadnego kontaktu ze mną przerzucił paczkę przez płot. Paczka leżała cały weekend na deszczu! Nie chcę reklamować produktu, bo ostatecznie nic się z nim nie stało (karma dla psa), ale gdyby to była elektronika, nie byłoby czego zbierać. Uważam jednak takie zachowanie za niedopuszczalne, a z tego co się dowiedziałem od kolegów z pracy, nie jest to pierwsza taka sytuacja. Chciałbym mieć pewność, że następnym razem gdy coś zamówię, paczka dotrze do mnie w całości.
Jak go podpieprzysz to zmień dostawcę, zemści się.
@LEW433 nie zmieni dostawcy bo kuriera wybiera allegro.
@Client:52751175 możesz sobie i 1000 skarg napisać, nikogo to nie obchodzi 😉
Kiedyś dpd zawiesiło kuriera, który tak robił, może coś jednak do kogoś dociera
@Client:52751175 już widzisz jak dociera, nawet nikt z moderacji Ci nie odpowiedział xD
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @Allegro_One
@Client:52751175 przepraszam za brak odpowiedzi. Zgłoszę to, ale potwierdź proszę, czy chodzi o przesyłkę nr A001EL5NO8?
Zgadza się
@Client:52751175 ok bardzo dziękuję! Zgłosiłam to i poprosiłam o interwencję u kuriera. Mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzy.
Na pewno sytuacja się nie powtórzy. Kurier będzie omijał ten adres szerokim łukiem.
Takie "doręczanie" to standard. Nie tylko w Allegro One
No nie wiem, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Znajomi, którzy mieszkają w domach zawsze dostają telefon i zdarza się, że kurier przerzuca paczkę, ale tylko po wcześniejszym ustaleniu z odbiorcą.