Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Skorzystałem z dostaw do one box. Otrzymałem nagrody w postaci kodów na kursy i ebooki. Niestety z 4 nagród zadziałał tylko jeden kod na jeden kurs. Pozostałe kody są już wykorzystane. Powiem szczerze, że bardzo mnie to zirytowało. Niby super, nagrody a w sumie to wielka ściema. Napewno więcej nie dam się naciągnąć. Wiele lat świetlnych dzieli one box od inpost.
@VITO1970 Cześć. 🙂 Czy mówisz o kilku kontach? Skąd informacja, że dostaniesz 4 kody? W ramach prezentu od Allegro One:
- po odbiorze drugiej paczki w 2024 dostajesz jeden kod na pobranie bezpłatnego kursu ze strefakursow.pl,
- po odbiorze trzeciej paczki w 2024 otrzymasz jeden kod na pobranie darmowego ebooka lub audiobooka z Legimi.
Zatem jeśli zadziałało po jednym kodzie, to wszystko się zgadza. Jeśli z kolei mówisz o różnych kontach, to musisz dać mi znać i sprawdzimy, dlaczego kody nie działały. 🙂
Witam. Nie śledzę za jaki to okres. Na moim koncie pojawiły się dwa kursy I dwa ebooki do wykorzystania. Niestety udało się wykorzystać tylko jeden kod na kurs pozostałe generowały odpowiedź, że kod został już wykorzystany. Nie mam już siły dochodzić co, gdzie, i jak. Przesiądę się na Inpost i tyle. Pozdrawiam