Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem paczkę z odbiorem do paczkomatu DHL, po odbiorze okazało się, że nie ma mojej paczki, tylko inna paczka od innego sprzedawcy. Gdyby na etykiecie były jakiekolwiek dane odbiorcy, to telefonicznie skontaktowałbym się z tym odbiorcą, bo pewnie on ma moją przesyłkę. Co mam teraz zrobić, aby odzyskać swoją paczkę? Chciałbym tez zwrócić t nie moją paczkę właściwemu adresatowi.
@rosim1 na paczce jest kod kreskowy, na jego podstawie można określić kto był prawowitym odbiorcą tej przesyłki, ale gdzie poszła Twoja tego nie wie nikt😔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
A jak to określić po kodzie kreskowym?
Jak to w ogóle reklamować, skoro jest status odebranej paczki?
@rosim1 możesz odczytać kod kreskowy telefonem i sprawdzić status przesyłki, albo podaj go tutaj, to admini sprawdzą czyja to przesyłka, chociaż mogło się również tak zdarzyć, że na sortowni zamienili naklejki wówczas , to będzie większy problem😔
Podaję zeskanowany kod 2LPL65735+83545000
....
@rosim1 usuń tego maila, Allegro ma kontakt do Ciebie, a podawanie go publicznie grozi spamem od oszustów i naciągaczy
Jeżeli sprawa się nie wyjaśni, to to będzie moja ostatnia przygoda z DHL i będę szczerze odradzać tę firmę, która została wybrana przez przypadek przy ponownym zakupie od tego samego sprzedawcy - zawsze wybierałem dostarczenie do paczkomatów inpost i nigdy od wielu już lat nie miałem żadnych problemów z dostawami. Teraz automatycznie wskoczył mi w dostawę niestety ten nieszczęsny DHL i od razu problem
Nie ten kod. To tylko kody pocztowe, nic one tu nie pomogą.