anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A002IZQGV8 kisi się

mdrogeria
#21 Demiurg#

od piątku paka kisi się w punkcie nadania  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @mdrogeria 🙂 Już działam w sprawie tej paczki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria skontaktowaliśmy się już z oddziałem odpowiedzialnym za tę przesyłkę i kupującym, więc jak tylko będziemy mieli informacje o losach tej paczki, poinformujemy o nich Twojego klienta. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ nie ma żadnych ,,losów przesyłki ,, POŚREDNIO , w dalszym ciągu jestem w jej posiadaniu .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria co masz dokładnie na myśli?

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Ola, skoro paczka w automacie, to według Waszego systemu jest jeszcze "nie nadana" - ergo ma ją @mdrogeria 

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@pinsplash nie do końca i zapytałam co @mdrogeria ma dokładnie na myśli, bo według statusów w systemie paczka jest magazynie, a nie w automacie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ z pół godzinki temu ruszyła w drogę do Nowin , ale od piątku mogłem ją dotknąć, pogłaskać , nie była w żadnym magazynie .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria jesteś pewnien, że to aby na pewno ta przesyłka? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ tak, jestem pewny , Macie błąd , o którym nie Wiecie , a ja nie uchylę rąbka tajemnicy .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria jeśli nie uchylisz rąbka tajemnicy, to mimo najszczerszych chęci, nie będę w stanie więcej tu pomóc. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Olu ... ja Ci gwiazdkę z nieba  , ale to niech zostanie jak jest , negatywa od wk... klientki też przełknę z honorem .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria zupełnie niepotrzebnie. Naprawdę chcę pomóc, ale bez wszystkich informacji, nawet gwiazdka z nieba nie sprawi, że będę mogła to zrobić. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Oleńko .. co z tą przesyłką ? kurier zabrał , ale status się nie zmienia , dyskusja otwarta .

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @mdrogeria, przesyłka czeka już na odbiór od godziny 10:44 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@matt_rose a ja czekam na ,, stosowną ,, ocenę od klienta , już to przerabiałem z Łorlenem , nawet towar ten sam .  Zerknij do śledzenia , jak polecony na Poczcie - nadanie - w drodze - oczekuje , trochę nie fajnie .

oznacz moderatorów

Client:134169197
#9 Pomysłodawca#

Musi się dobrze wygrzać przed wejściem w objęcia odbiorcy. :]

oznacz moderatorów