anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro lokalnie - nadanie przesyłki Allegro One BOX w One Punkcie

MAMY ROZWIĄZANIE!
real_bitum
#8 Zapaleniec#

Dodałem do aukcji Allegro One BOX - przy generowaniu etykiety nie mam widocznych One Punktów a najbliższy BOX jest 30 km od domu. Czy nadam przesyłkę w punkcie nawet jeżeli na etykiecie będzie adres nadawczy box-u z innej miejscowości?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@real_bitum Nie. Automat paczkowy Allegro One Box wybierasz, gdy przygotowujesz paczkę do nadania. Nie możesz go później zmienić. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
real_bitum
#8 Zapaleniec#

Dzięki, czy w one punkcie nadam paczkę do one boxa?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@real_bitum tak, możesz nadać paczkę w Allegro One Punkt. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
real_bitum
#8 Zapaleniec#

przy generowaniu etykiety nadawczej nie mogę wybrać one punktów - na mapie widoczne są tylko one boxy - czy etykiety z one boxem nadawczym zostanie przyjęta w one punkcie?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@real_bitum Obecnie na platformie Allegro Lokalnie obsługiwane są tylko przesyłki Allegro One Box, co oznacza, że dostawa, jak i nadanie musi być w automacie paczkowym. 

Wybacz to nieporozumienie. Nie wskazałeś, że sprzedaż miała miejsce na Lokalnie, dlatego Ola podała Ci informację z Allegro.pl, gdzie nadanie w punkcie jest możliwe. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
real_bitum
#8 Zapaleniec#

No cóż brak tej informacji na etapie wystawiania (lub jej nie czytelność) kosztowała 40 km w jedną stronę. Nie masz blisko boxa zostań przy standardowych paczkomatach.

oznacz moderatorów
lamidoo
#7 Wielbiciel#

Niestety nie to jasne na etapie wyboru opcji dostawy.
Właśnie zauważyłem, że najbliższy one box jest 30 km od Konia.
Co mogę z tym zrobić poza zamówieniem kuriera we własnym zakresie?

oznacz moderatorów
-RenataK-
#7 Wielbiciel#

a jeśli nie nadam tej wygenerowanej paczki to zostanie ona doliczona do konta ? (allegro pobierze opłatę?)

ja np planuje nadać innym sposobem bo mam pkt. w innym mieście .....

oznacz moderatorów