Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie można zamówić wybranej paczki:Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem działania One Kuriera dla usługi "Dostawa Jutro"
@gunbroker Sprawdź na tej stronie czy Twój kod pocztowy jest obsługiwany.
[edycja]
31-965 Kraków
@gunbroker Czy masz wpisany ten adres do książki nadawczej Wysyłam z Allegro - tutaj?
@gunbroker Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten problem.
Proszę :
|
coś sie uda zrobić
@gunbroker Konsultuję tę sprawę.
@gunbroker Dostałam odpowiedź, z której wynika, że nadajesz przesyłki z Sieradza (kod: 98-200), a nie z Krakowa. Kod znajduje się poza obszarem działania One Kuriera. Nie jest to błąd.
Dzień dobry mam ten sam problem Allegro One Box, zielony automat One Kurier ,sprawdziłam moje dane adresowe są wpisane poprawnie
numer zamówienia 09f427d0-9cab-11ed-965c-cdef8a6d5c87
@GAMAFPUH1 nadajesz z adresu o kodzie 26-609?
Przykro mi, ale nie jest on dostępny dla One Kuriera, dlatego nie możesz nadać przesyłki.
Tak już się zorientowałam ,pomyłkowo udostępniliśmy tę funkcję w dostawie.Jak teraz mogę wyłać przesyłke klienta do zielonego automatu ?
@GAMAFPUH1 Jeśli Twój rejon nie jest obsługiwany, to niestety nie ma takiej opcji i musisz nadać tę przesyłkę inną metodą.
Dziekuję za odpowiedz juz sobie poradziłam.
Dzień dobry to nie jest rozwiązanie tematu jeżeli usunę tę opcję z listy dostawy i nie udostępnie metody przesyłki allegro one to nie mogę również wysyłać danego towaru w smarcie -co się mija z celem ponieważ klienci w większości wybierają przesyłki smart i nie chcą dopłacać lub kupować drugi raz. Czyli mam zrezygnować ze sprzedaży w allegro ?
Masz możliwość odznaczenia Kuriera w cennikach dostaw? Nie możesz zostać tylko przy One Box DPD, UPS?
Nie mam takiej możliwości to jest połączone teraz jako system deliwery ,jeśli to wyłączę dostawa wypada z wysyłki w smarcie .Poza tym to jest warunkiem sprzedaży w samrcie -nie masz allegro one nie sprzedaż w smarcie.
Czekam nadal na odpowiedź jak do tej pory cisza.
Ale Delivery nie musi mieć One Kuriera. Może być tylko na One Boxie. Jeszcze raz pytam, czy One Kuriera nie możesz odznaczyć? Powinieneś móc odznaczyć bo Radom nie jest w strefie One kuriera.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Co oprócz zlecenia podjazdu należy zrobić, by kurtier UPS w ramach Allegro Delivery przyjechał po przesyłki?
Jedno zlecenie z wczoraj na dzisiaj nr 11030623
oraz dzisiejsze na dzisiaj nr 11058146
Ja wiem, że jest jeszcze wcześnie że kurier UPS ma czas aż do 18:30 (rzekomo), ale ja już chcę zgłosić problem, bo wiem że UPS nie przyjdzie po odbiór, nigdy nie przyjeżdrzał, więc wywaliłem to dziadostwo z cenników dostaw, a teraz uraczyliście mnie ponownie w dostawach delivery. huuraaa 😎
Proszę o interwencję, może gddzieś na górze, wystarczy raz zadzwonić i przepcnąć ten zator?