Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry,
Podczas nadania paczki na żadnym etapie nie widziałam wyboru konkretnego paczkomatu, więc założyłam ze tak jak w InPost, można to zrobić w dowolnym. Niestety został mi przypisany punkt w innym mieście. Czy mogę prosić o anulowanie etykiety i możliwość wygenerowania nowego?
Widzę ze z automatu mam przypisany punkt w odległości 18km od mojego miejsca zamieszkania i nie mogę tego zmienić.
@Client:87475286 Domyślam się, że chodzi o sprzedaż na Lokalnie. Mogę usunąć tę etykietę, ale muszę zaznaczyć, że paczki One Box na Lokalnie można nadać wyłącznie w automacie, zatem najprawdopodobniej system przypisał Ci najbliższy dostępny automat One Box.
Tak, chodzi o sprzedaż na Allegro lokalnie.
Nie wiedziałam ze nie ma możliwości nadania w punkcie. Nie mam możliwości nadania pczaki w automacie oddalonym o 18km. Nie ma w Mielcu żadnego automatu One Box?
Czy można zmienić opcję nadania na inną tak żeby klient mógł odebrać paczkę w automacie który wskazał?
@Client:87475286 Tylko metoda Allegr One Box pozwoli na dostawę do wybranego przez kupującego automatu. Możesz z nim ustalić inną metodę dostawy, ale to już będzie wysyłka na własną rękę. Przykro mi, ale obecnie w Mielcu nie ma żadnego automatu One Box. Możesz sprawdzić to tutaj.
Dziękuje za odpowiedź. Proszę o anulowanie etykiety, wyśle paczkę kurierem albo InPostem.
@Client:87475286 proszę! Usunęłam tę etykietę.
Dziękuje!
Z kupującym ustaliłam wysyłkę paczki kurierem na mój koszt.
Pozostaje jedynie kwestia rozliczenia tej aukcji przez Allegro, ponieważ tam cały czas będzie paczka wisiała jako "oczekująca na wysłanie". Czy nie zostanie to uznane jako niezrealizowanie zamówienia? Oczywiście podam numer paczki żeby było wiadomo że dotarła do kupującego.
@Client:87475286 na Allegro Lokalnie nie ma jakości sprzedaży, więc to, że przesyłka będzie wisiała jako nienadana nie będzie problemem. Najważniejsze, że kupujący otrzyma zamówienie, a Ty w razie problemów będziesz miał numer przesyłki i dowód, że wysłałeś przesyłkę.