Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry!
Czy jako osoba prywatna, mogę nadawać na zwykłym Allegro przesyłki w Allegro One Box?
Przed moim blokiem dosłownie, postawiono zielony automat i bardzo mnie to ucieszyło, bo pomyślałem sobie, że nie będę musiał już jeździć daleko do paczkomatu inpost.
Ale nie potrafię znaleźć w cenniku dostawy jak ustawić w moich ofertach Allegro One Box.
Ktoś, coś?
Dobry 🙂
a tam
Jeśli masz konto firmowe,
w Ustawieniach dostawy, przejdź do swoich cenników. Wybierz Wysyłam z [Polski] oraz zakładkę Kupujący odbierze w: Polsce. W sekcji Rozliczasz się z Allegro (sposób rozliczeń Allegro Standard) zobaczysz sekcję Allegro One (Allegro Standard),"
także wygląda że tylko dla kont firma.
Tego niestety się spodziewałem 😞
No nic, ruch to zdrowie... podobno. Dziękuję!
@Ryuzaki_Umi Obecnie mając konto prywatne możesz nadawać przesyłki Allegro One Box poprzez Allegro Lokalnie. Na Allegro.pl konieczne jest posiadanie konta firmowego. 🙂
@w_kiwi ja bym poleciał za ciosem, jesteście teraz na topie 🙂 jak nie teraz to kiedy, udostępnijcie to wszystkim jak leci a nawet dał bym możliwość nadawania Paczek One do zewnętrznych zamówień ze sklepów internetowych 😄 Raz się żyje, albo wypali albo padnie jak to powiada mój wspólnik 😄
@Ryuzaki_Umi napisał(a):
Przed moim blokiem dosłownie, postawiono zielony automat i bardzo mnie to ucieszyło
Nawet gdyby osoby prywatne mogły nadawać One Box, to niestety jest to tylko pozorna radość. Wspomniana metoda "dostawy" to loteria - nie tylko w kwestii czasu dostawy, ale też w kwestii samego dotarcia przesyłki do celu.