anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro one box

MAMY ROZWIĄZANIE!
cindercone
#9 Pomysłodawca#

Hej,

trafiła mi się pierwsza przesyłka allegro one.  W danych dostawy widnieje

Allegro One Box, DPD (Allegro One Box, zielony automat .............

Wygenerowałem etykietę, która ma logo dpd.

Czy mogę taką przesyłkę nadać w lidlu gdzie przyjmują przesyłki DPD czy muszę w punkcie allegro one?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@cindercone Podaj proszę numer zamówienia, o które chodzi.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
cindercone
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Proszę oto nr zamówienia.

Finalnie złożyłem paczkę w punkcie allegro one chociaż do dpd w lidl mam bliżej dlatego proszę o info czy przeszłaby w dpd?

I druga kwestia związana z tym zamówieniem. Zawiozłem to zamówienie po 13 do punktu allegro one . Od konsultanta mam informację, że godzina graniczna to 15 i okazało się "że nie wysłałem tej paczki w terminie". Paczka nie została odebrana przez kuriera.

7cca3521-b24c-11ef-8f0f-7bf25f51de20

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cindercone dziękuję! Nie mógłbyś nadać tej przesyłki w Lidlu w punkcie DPD. Przesyłki Allegro One można nadawać w Punktach, maszynach Allegro One lub zamówić podjazd kuriera. 
Poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości Twojej sprzedaży, ponieważ nadałeś przesyłkę przed godziną graniczną. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
cindercone
#9 Pomysłodawca#

@la_nika 

a ile trwa takie wykluczenie?

A tak w ogóle ta przesyłka miała być dzisiaj u klienta a ona nadal nieodebrana leży sobie w punkcie allegro one. Czy mam się martwić?

A001EHYNI4

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@cindercone jutro już nie będzie się liczyć w Twoich statystykach. Poprosiłam o interwencję w sprawie tej paczki. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów
cindercone
#9 Pomysłodawca#

@la_nika dziękuje

oznacz moderatorów
cindercone
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Interwencja nie skutkuje. Przesyłka nadal nie odebrana z punktu allegro one

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@cindercone nadasz je w żabkach, Lidlach itp. bo etykieta wchodzi ale kurier nie dostaje wtedy zlecenia odbioru i paczka może leżeć 😞 musisz wejść na stronę mapa i zobaczyć gdzie możesz nadawać 🙂 lub podjazd kuriera który jest za darmo od pierwszej paczki 🙂

Zrzut ekranu 2024-12-06 085228.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
cindercone
#9 Pomysłodawca#

@kostas11 no tego punktu Lidl nie ma na mapie jako allegro one, więc zawiozłem do punktu oznaczonego na allegro.....paczka 2gi dzień nie została odebrana.

I wpadło 2gie zamówienie z allegro one. Strach się bać. 

Tyle lat z inpostem nie miałem takich przygód, a tu od razu przy pierwszym zamówieniu wtopa.

oznacz moderatorów
kotekwaldek
#7 Wielbiciel#

@cindercone Dzień dobry. nie wiem jak się z Panem/Panią skontaktować, czy jest jeszcze dostępny plakat Metallici z 2018 na sprzedaż? 

oznacz moderatorów