anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box

BrickWorkshop
#11 Animator#

Jakie są metody nadawania przesyłek Allegro One obsługiwane przez DPD? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BrickWorkshop DPD obsługuje wszystkie formy przesyłki w ramach Allegro Delivery, czyli do Allegro One Box i Allegro One Punkt oraz dostawy Allegro One Kurier. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BrickWorkshop
#11 Animator#

Tak, ale pytałam jak taką przesyłkę mogę nadawać, czy we wszystkich punktach nadania DPD przez nich rekomendowanych jak i korzystać z podjazdów kuriera. Czy te wszystkie formy nadań są prawidłowe?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BrickWorkshop nie ma możliwości wybrania wyłącznie DPD do obsługi przesyłek w ramach Allegro One, więc jeśli chodzi o zasady nadań i odbiorów obowiązują takie same zasady dla wszystkich firm z którymi współpracujemy w ramach Allegro Delivery. Dokładnie i szczegółowo opisaliśmy je tutaj.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BrickWorkshop
#11 Animator#

czy mogę przesyłkę Allegro ONE obsługiwaną przez DPD nadać w punkcie DPD PickUp lub w innym punkcie obsługującym DPD??

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BrickWorkshop Nie, nie ma takiej możliwości. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BrickWorkshop
#11 Animator#

w artykule które przytaczacie, nie ma mowy że jedynym możliwym sposobem przekazywania przesyłek do DPD Allegro ONE) jest podjazd kuriera. Chciałabym wyjaśnić absurd jaki stworzyliście. Prowadzę sprzedaż , mam 1 przesyłkę DPD, 12 przesyłek Allegro One / DPD, 13 przesyłek Allegro One / UPS, i rozumiem że tą jedną paczkę zanoszę do punktu DPD, pozostałych 12 Allego ONE DPD muszę do nich zamówić kuriera DPD bo nie mogę nadać ich w puncie nadania DPD, i zamawiam kolejnego kuriera po odbiór UPS -brawo

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BrickWorkshop nadanie przesyłek dla Allegro One jest możliwe nie tylko poprzez podjazd kuriera. Możesz je również nadać w automatach Allegro One Box i punktach odbioru Allegro One. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów