Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 18 grudnia 2024 walczymy by mieć stały podjazd a nie codziennie pamiętać by robić to ręcznie. Wysłaliśmy podanie zgodnie z tą informacją:
Prócz zwykłej automatycznej "zwrotki" nie dostajemy żadnej odpowiedzi.
@EElektryka_com Codziennie zamawiacie i codziennie kurier przyjeżdża?!
On wie, ze ma przyjechać i nawet przyjeżdza jak zapomnimy, ale mówi, ze wtedy ma jakiś problem, ze musi mieć formalnie zlecenie podjazdu, więc codziennie zamawiamy...
@EElektryka_com, konsultuję sprawę. Niedługo wrócę z odpowiedzią.
Dzień dobry, wciąż czekamy na odpowiedź.
Cześć, @EElektryka_com. Przepraszam, że tyle to trwa. Nie mamy jeszcze informacji w Twojej sprawie, ale ponagliłam temat. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
@EElektryka_com, stałe podjazdy już powinny działać. Dalsze informacje otrzymasz w wiadomości mailowej 🙂
Tak, działają, tylko podaliście kurierowi zupełnie błędne dane (zła nazwa firmy - podaliście login Allegro, zły numer ulicy - 4 zamiast 47-49 i brak nr telefonu) i dobrze, ze przyjeżdża do nas kilka miesięcy bo by nie trafił. Już napisaliśmy maila w tej sprawie, mamy nadzieje, ze znów nie będziemy musieli czekac 4 miesiące na odpowiedz.
@EElektryka_com nadałem sprawie priorytet.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
My też prosimy o nadanie priorytetu.
One handlowy ignoruje nasze emaile.
A infolinia każe pocałować się w du*ę.
🙂
pozdrawiam serdecznie
Wojciech
@AzymutNaZdrowie Został nadany, czekam na więcej informacji 🙂
@AzymutNaZdrowie Z informacji które uzyskałem sprawa powinna zostać już załatwiona, stałe podjazdy powinny działać. Dalsze informacje zostaną przekazane w wiadomości mailowej 😉
Czy mogę prosić o info w sprawie stałych podjazdów kuriera Allegro ONE? Mam problem, mój deklarowany czas realizacji zamówień tego samego dnia, a informacje przekazywane przez Allegro klientom w chwili dokonywania zakupu znacznie się różnią. Może stały podjazd o wyznaczonej porze rozwiązał by ten problem. Pozdrawiam
@facedental Rozumiem, że chcesz mieć stałe podjazdy Allegro One? Wysyłałeś już wszystkie informacje zgodnie z tym artykułem?
Czytałem, przemyślę temat. Czy stały podjazd zapewni, że Allegro będzie podawać klientom deklarowaną przez mnie godzinę wysyłki tego samego dnia? Nie będzie takich sytuacji jak dzisiaj: deklarowana max. godzina wysyłki 12:00, zamówiłem kuriera przed 12:10, natomiast klienta o 12.39 poinformowano, że wysyłka nastąpi tego samego dnia? Pozdrawiam
@facedental Nie jest to ze sobą powiązane. Stały podjazd kuriera nie zmieni algorytmu czasu dostawy.
Godzina przyjazdu kuriera zależy od kodu pocztowego. Jeżeli Allegro One Kurier nie będzie mógł odebrać paczek w preferowanych przez Ciebie godzinach, skontaktuje się z Tobą, aby ustalić inne godziny odbioru.
Przewidywany czas dostawy wyliczamy na podstawie historycznych danych na temat nadawania paczek. To nie tylko Twoja deklaracja wysyłki, ale również historia wcześniej realizowanych przez Ciebie zamówień oraz inne czynniki. Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat.