Witam, Rano zamówiłam podjazd kuriera po paczkę" Allegro One Kurier - dostawa jutro". Kuriera nadal nie ma. Klientka potrzebuję zamówiony towar na jutro. Jak sprawdzić bądź skontaktować się z kurierem co się dzieje i czy przyjedzie po paczkę
A002ZULBM4
jakie tym razem wynikły problemy? nadana w piątek, nadal czeka nieodebrana w punkcie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BikeOutlet_pl zweryfikuję sprawę wskazanej paczki.
@BikeOutlet_pl dzisiaj kurier powinien odebrać paczkę z punktu - niestety zlecenie się opóźniło.
to proszę jeszcze ją wykluczyć z jakości
już mi się nie chce..
ponownie w dniu 14.01 oraz 15.01 kurier nie odebrał paczek z punktu.
zgłaszanie tu nie pomaga, pisanie przez formularz nie pomaga.
bardzo proszę o przedstawienie konkretnej propozycji rozwiązania tego problemu.
ja naprawdę nie oczekuję cudów, proszę tylko o to że jak przesyłki zostaną nadane, to żeby je odbierać.
inni kurierzy nie mają żadnych problemów. te paczki które nie są nadawane w punkcie są odbierane mimo wszystko. DPD i DHL potrafią codziennie przyjechać bez zlecenia, bo tak jesteśmy dogadani.
z kurierami allegro tak się nie da, bo codziennie przyjeżdża kto inny.
ja po prostu mam dość marnowania mojego czasu żeby co chwilę się dopominać o wykluczanie zamówień ze statystyk.. no chyba że to tak ma być, że to taki standard i muszę to sobie wkalkulować?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
6c137c80-f07d-11f0-a863-ef049b4754f6
7236ed70-f08e-11f0-860e-555a9bbed25c
b57d4ad0-f0a6-11f0-9d48-7d70f0273211
@BikeOutlet_pl Przekazałam te zamówienia do wykluczenia ze statystyk Jakości sprzedaży.
dzięki @nat_not .
a jak rozwiążemy ten problem?
ponawiam pytanie. jak rozwiążemy ten, w kółko powracający problem?
U nas ta zabawa w kotka i myszkę trwa już ponad pół roku. Ciągłe interwencje, przez chwilę kurier się reflektuje, żeby odbierać paczki, ale mijają 2-3 dni i jest to samo. To się już robi męczące.
znowu to samo, po prostu ręce opadają
ponawiam również pytanie dawno zadane, ale które pozostało bez odpowiedzi:
"proszę nam powiedzieć jak mamy zachować wysoką jakość obsługi klienta, skoro wasi kurierzy lekceważą ustalenia / zlecenia czy coś tam jeszcze innego. dodatkowo powoduje to dodanie nam pracy na pisanie tych postów, a później jeszcze dopominanie się o wykluczenie ze statystyk?"
@BikeOutlet_pl przepraszam za tę sytuację, ale te zamówienia ze statystyk będziemy mogli wykluczyć dopiero jutro.
tak, wiem, o statystyki się jutro przypomnę.
dlaczego co chwile mamy takie sytucje? dlaczego co chwile musimy tracić czas na pisanie o tych problemach, z którymi i tak nikt nic nie robi? i dlaczego wciąż nie ma odpowiedzi na pytanie które zadałem 21.08 i zostało dziś ponowione?
@BikeOutlet_pl Zamówienia zostały wykluczone.
proszę nam powiedzieć jak mamy zachować wysoką jakość obsługi klienta, skoro wasi kurierzy lekceważą ustalenia / zlecenia czy coś tam jeszcze innego??!!! dodatkowo powoduje to dodanie nam pracy na pisanie tych postów, a później jeszcze dopominanie się o wykluczenie ze statystyk!!!
@BikeOutlet_pl jeśli masz zamówione podjazdy nie musisz tutaj nam zgłaszać każdego problemu. W Sales Center znajdziesz zakładkę Zgłoś problem z podjazdem kuriera gdzie możesz bezpośrednio zgłosić problem z podjazdem i jeśli zamówienie spełni opisane tutaj warunki, wykluczymy je automatycznie.
pozostaje jeszcze pytanie główne!
proszę nam powiedzieć jak mamy zachować wysoką jakość obsługi klienta, skoro wasi kurierzy lekceważą ustalenia / zlecenia czy coś tam jeszcze innego??!!!
@BikeOutlet_pl czy problemy u Ciebie dotyczą stałych podjazdów, czy paczek nadawanych w punkcie/automacie?