Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Bardzo proszę o wyłączenie obowiązkowości metody Kurier One na moim koncie, ponieważ współpracuję z hurtowniami, które nie realizują wysyłek kurierem allegro one przez co mam duży problem.
Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
Jeżeli chcesz mieć Smarta to niestety.
A jak nie to sam wyłącz.
To, że bawisz się w dropa i hurtownie nie realizują takich wysyłek, raczej mało Allegro obchodzi 😁
@ePrezencikowoo Czy hutrownie znajdują się poza strefą działania Allegro One Kuriera? Jakie są kody pocztowe ich adresów?
15-111,83-000,43-385.
Nie realizują, bo zapewne poznali się na tej wspaniałej metodzie dostawy i nie chcą bujać się z zalegającymi paczkami, których nikt nie odbiera.
@ePrezencikowoo Jedynie pierwszy kod pocztowy nie jest obsługiwany. Pozostałe są w zasięgu Allegro One Kuriera. W tej sytuacji niestety nie ma podstaw do wyłączenia.
ok, kod 15-111 czy tutaj możemy wyłączyć Allegro One Kuriera
@ePrezencikowoo Wyłączane z obowiązku jest konkretne konto Allegro, a nie kod pocztowy.
To co mam zrobić w obecnej sytuacji? Hurtownie odmawiają mi wysłania moich zamówień, bo nie realizują Allegro One Kuriera . Zamówienia wpadają, a ja nie mogę ich zrealizować. Muszę w ciągu dnia wykonać dziesiątki telefonów do klientów o zmianę wysyłki na innego kuriera więc pytam czy brak realizacji zamówień nie jest podstawą do wyłączenia one kuriera?
@ePrezencikowoo Skonsultowałam tę sprawę i otrzymałam potwierdzenie, że możemy jednak wyłączyć usługę dla kodu pocztowego 15-111. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Niestety poza tym nie jestem w stanie pomóc.
Dobrze,czy po wyłaczeniu dla kodu 15-111 One kurier smart będzie nadal?
Czy wiadomo już coś?
@nat_not Ponawiam pytanie, czy po wyłączeniu usługi One kurier dla kodu 15-111 , nadal będzie obowiązywał SMART? Proszę o szybką odpowiedź.
@ePrezencikowoo tak. Po ponownej weryfikacji włączymy Ci korzystanie z dostaw Allegro Delivery bez konieczności dodawania dostawy Allegro One Kurier.