Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ nadana grubo przed godziną graniczną , dzisiaj już nie ruszy , jutro dostanę po jakości 😑
Słowa to by się znalazły tylko pisać tu ich nie wolno.
Przecież są wakacje
Ostatnio dzwonili do mnie z Allegro z zapytaniem dlaczego ustawilem na wczesniejsza godzine wysylki dla Łana (na 5 rano).
Odpowiedzialem krotko: bo Łon to najwiekszy syf jaki istnieje - zaraz obok poczty, ktora i tak ma lepsza jakosc uslug. Na dodatek nigdy nie wiadomo, czy kurier podjedzie, a jesli tak to o ktorej (czasami podjezdza o 9 rano, czasami o 15). Dodalem rowniez, ze za to, ze kurier nie odebral paczek w terminie dostalem negatywa i serwis sie na mnie wypial.
Pan pytal sie, co musi sie stac, zebym wydluzyl czas wysylki (wnioskuje, ze skoro dzwonil w tej sprawie, to mnostwo sprzedawcow ma ich w 4 literach). Uslyszal, ze nic, i gdy tylko klienci sie pytaja o sposob wysylki to odradzam Łana i poczte. Jednoczesnie potwierdzil, ze mnostwo sprzedawcow na nich narzeka.
@accadia u mnie Poczta działa nad podziw dobrze , pewnie dlatego ,ze w mojej miejscowości jest sortownia , niemalże wszystko jest u klienta w następnym dniu po nadaniu , z łonami jest w kratkę , trafi się kilka dni spokojnych , a potem przychodzi fala problematycznych przesyłek , zwykle dotyczy opóźnień w odbiorach , Inpost -wiadomo , DHL czasem przypali .
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ już zajumaliście mi punkty .... działać !!
Cześć @mdrogeria. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i poproszę o interwencję.
@MiMary dobiłem do krechy , weeked ...polecą punkty za szybką wysyłkę ,będę pod kreską 😅
ze strony Gadane też kiepsko to działa , piąty dzień i nic w temacie nie ruszone .