anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One, nie mogę zmienić godziny granicznej.

motopartner10
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,
Dziś ma moim koncie została włączona opcja Allegro One Kurier, według tej rozpiski godzina graniczna to 14:00 jednak gdy wpisuję swój kod powyżej to otrzymuje komunikat: zrzut ekranu 2.png
"Niestety podany kod pocztowy nie jest obsługiwany. Skontaktuj się z nami na adres: onehandlowy@allegro.pl"

W ustawieniach godzin składania zamówień Allegro One nie pokazuje mojego miasta przez co nie mogę ustawić godziny granicznej.Zrzut Ekranu.png

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@motopartner10 Twoje zgłoszenie 50970764 jest już weryfikowane. Poczekaj proszę na odpowiedź. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

motopartner10
#8 Zapaleniec#

Dziękuję, próbowałem też nadać zamówienie o numerze 5e950440-1b60-11f0-8d0b-a5c1c6910145 w Allegro One Box AL004DGL jednak wyskoczył błąd, który nie pozwolił mi nadać przesyłki więc zamówiłem kuriera o numerze zlecenia 17838022, który powinien zostać zrealizowany dziś o godzinie 15:00. Czy mogę podać wskazówki dojazdu kurierowi lub sprawdzić adres odbioru? Nigdy nie zamawiałem kuriera tylko sam wrzucałem do boxów.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@motopartner10 Konsultuję sprawę z odpowiednim zespołem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów