Witam 8 września wysyłaliśmy prośbę o utworzenie stałych podjazdów Allegro One na onehandlowy@allegro.pl. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi i nie jest to nowa sprawa. Sprawę staramy się już zorganizować od ponad roku i cały czas jesteśmy ignorowani. Pierwszy mail wyszedł od nas 5 maja 2025 i nie otrzymaliśmy odpowiedzi, kolejny mail był wysłany 21 października 2025 i ten sam schemat bez odpowiedzi. Teraz postanowiliśmy wysłać go ponownie, mając nadzieję iż coś się zmieniło przez rok jednak niestety poza potwierdzeniem wiadomości nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Sprawa była też wielokrotnie zgłaszana poprzez czat gdzie dostaliśmy odpowiedzi proszące o oczekiwanie na kontakt ze strony oddziału i ten kontakt nigdy nie nastąpił. Prosimy o rozwiązanie tej sytuacji ponieważ zamawianie kuriera codziennie poprzez Wysyłam Allegro znacznie nas spowalnia.
Sprawę chcieliśmy zgłosić poprzez Kontakt Allegro jednak AI Alina blokuje możliwość wysłania wiadomość przekierowując bezpośrednio na stronę "https://salescenter.allegro.com/pickup-problems" bez możliwości wyboru sposobu kontaktu.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@centrum-ws Czy w potwierdzeniach, że Wasze wiadomości dotarły, znajdują się numery korespondencji, które możecie mi teraz podać?
Witam, nie mamy numeru otrzymaliśmy jedynie odpowiedź z onehandlowy+noreply@allegro.com Wszystkie 4 widoczne maile mają tą samą treść.
@centrum-ws Rozumiem. Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
Dziękuje za pomoc. Już wysyłam zgłoszenie przez formularz
@centrum-ws Kwestia braku odpowiedzi na Wasze wcześniejsze wiadomości jest wciąż wyjaśniana. Jednocześnie otrzymałam informację, że najlepiej będzie zgłosić stałe podjazdy w sposób opisany tutaj i przez wskazany w tym artykule formularz.