Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dlaczego nie pozwalacie obniżyć cen za przesyłki Allegro Delivery? Akurat w kilku przypakdach chciałbym zaoferować niższy koszt wysyłki - tak, dokładając do tego.
Po drugie: nie pozwalacie edytować liczby sztuk/wagi dla poszczególnych przewożników. Tak się skłąda, że akurat DHL zezwala na paczki do automatów z maksymalną wagą 25KG (a Wy w Delivery ograniczyliście do 20KG), a Orlen i One tylko do 20KG. Jak ja mam nadawać produkt o wadze 23KG? Muszę ograniczyć tylko do wysyłki kurierem na adres żeby był Smart, a mógłbym kupującym zaoferować jeszcze DHL i InPost by mieli więcej możliwości. Ta wyamagana ilość udostępnionych dostaw by mieć Smart jest absurdalana, bo ona się nadaje tylko dla sprzedawców co mają lekkie i małe paczki, a Ci co wysyłają cieższe mają przerąbane.
Tak samo z kurierem DHL i One - całkowicie inne dopuszczalne wymiary i waga, a tu znowu łączycie w jedno.
Bardzo proszę o możliwość ustawienia różnych limitów paczek i wagi dla poszczególnych przewoźników.
Bo aktualnie połączyliście różne firmy w jedno Delivery i fajrancik. A sprzedawcy niech się męczą...
@Azur-M Konsultuję Twoje zgłoszenie. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Azur-M allegro jako firma tworząca własny standard wysyłek powinna wymusić na przewoźnikach standaryzację warunków wysyłek, dlaczego tego nie robi nie wiem.
Dlaczego jeden przewoźnik ma 3 kategorie wysyłek i wag przesyłek, a inny wymaga ich dokładnego mierzenia?
@Azur-M wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Cenę usługi określa aktualny cennik na dzień nadania przesyłki zgodnie z Regulaminem Allegro Delivery § 7. CENY I PŁATNOŚCI.
Wymiary przesyłek są ustalone ze względu na zawarte wewnętrzne umowy. Jeśli nadajesz paczki przekraczające dozwolone wymiary, to wystarczy, że udostępnisz jedynie jedną metodę kurierską na adres. Nie stracisz wtedy Smart!.