Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy allegro na siłę ogranicza wysyłkę paczek za granicę? Sprzedaż za granicę wiąże się ze spadkiem jakości sprzedaży z powodu wolniejszej wysyłki. Paczki są zczytywane po dniu lub dwóch. (miało się to naprawić, ale jest różnie)
Teraz nie można nadać ich w automatach orlen paczki tylko trzeba zamawiać podjazd kuriera, oczywiście to ten sam co od automatów. Czy allegro poniosło tam taką porażkę, że teraz próbuje się z tego wycofać? Ta sprzedaż ma co raz mnie sensu @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chcecie to tak utrudnić, żeby wyglądało, że to sprzedawcy wyszli z rynku? Tracicie mój czas i oczekuję normalnej odpowiedzi, czy będzie jeszcze gorzej? Bierzecie tak duże pieniądze, że współpraca powinna być 100 razy lepsza niż jest. Jak śmieci nas traktujecie
@Przecen Zapewniam Cię, że Allegro nie próbuje ograniczyć wysyłek paczek za granicę a wręcz odwrotnie 😉
Od 11 marca 2025 r. przesyłki Allegro Packeta, które obsługuje ORLEN Paczka, można nadać wyłącznie, zamawiając kuriera w ramach bezpłatnego podjazdu.
Jeśli masz jakiekolwiek kłopoty z podjazdami kuriera, skontaktuj się przez formularz i zgłoś brak odbioru przesyłek.
Wysyłam artykuł odnośnie tych metod dostawy.
Świetne ułatwienie. Zabranie tysięcy punktów nadania paczek. Proszę koniecznie poinformować kolegów z działu budowy automatów paczkowych żeby przestali je budować. Prawdziwe ułatwienie to dostarczanie do domu pod wskazany adres. Czyli jeśli ktoś w dzień pracuje to nie ma możliwości wysyłki paczek za granicę. Orlen paczka jest tylko dla wybranych. Z takim podejściem za dwa lata Temu będzie miało 75% rynku. Brawo
Nie rozumiem. Właśnie utworzyłam taką przesyłkę i miałam opcję wyboru bez podjazdu kuriera - dajecie mi taką możliwość, jednak nie ma takiego punktu który umożliwi mi wysyłkę tego zamówienia ??
@Gangersy_sc sprawdź proszę, czy możesz zamówić podjazd kuriera dla tego zamówienia w zakładce Zamówione przesyłki.
Umożliwiamy wybór "bez podjazdu kuriera", dla zamówień ze stałymi podjazdami lub dla kolejnych przesyłek, jeśli podjazd został już zamówiony.
Możliwość wyboru mam, ale fizycznie nie odpowiada mi to kompletnie, jestem ciągle w trasie, dlatego wybrałam dostępną opcję bez podjazdu.