Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak w tytule. Towar zamówiony, system wymaga nadania jutro, a nie ma możliwości zamówienia podjazdu na ten dzień.
@KSIAZKAKI w tym newsie informowaliśmy o pracy przewoźników w okresie świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.
Dziękuję, nie widziałem tego. Sugerowałem się komunikatem DPD na ich stronie.
Na prawdę????????????? a system widzi że wysyłamy jutro a klienci widza że dostaną 2 stycznia....... już trzeci wątek w którym to pisze a Allegro ma to w du......szy...
@RaBarbar_ka u mnie to samo. Zamówienie ma być wysłane do wtorku do północy, skoro nie można zamówić podjazdu kuriera na jutro, to dlaczego czas na wysyłkę jest do końca wtorku? W takim razie proszę o wykluczenie tego zamówienia z jakości sprzedaży, bo zaraz w środę wyświetli się komunikat że mam nie wysłaną paczkę zgodnie z terminem.
Nr zamówienia: cd6b2f70-c6ec-11ef-ab70-f1024ed9a811
Pal diabli jakość sprzedaży , ja się obawiam negatywa za to że firmy kurierskie olały temat a my dostaniemy negatywa który skutecznie up......tego znaczy się zniszczy sprzedaż..
@RaBarbar_katen wasz news nijak ma się do rzeczywistosci. Podajecie inpost realizacja dostaw do 16. A co z odbiorami ? Bo z tego co mówił kurier nie realizuja odbiorów. Nadaje z kilku magayznów i wszedzie ta sama informacja. Kurier z jednego adresu grzecznosciowo odbierze mi paczki , ale z tego co mówił one dzis nie trafia do oddziału i nie ma opcji na dostawe 2.01 a taki czas przewidywany podajecie w aukcji.
Dodatkowo żadnego kuriera na dzis nie da sie zamówić, DPD.. DHL ..