Dzień dobry
Proszę o pomoc bo już mi melisy nie starcza na nerwy związane z podjazdem kurierów.
Paczki nadałem w automacie zielonym w którym godzina graniczna jest do 15:00
Paczki nadałem 14 wrz 2026, 13:56
Paczki kurier zabrał 15 wrz 2026, 10:59
Od dwóch dni mam odjęte punkty z tabelki "wysyłka w terminie" przez co nie wyświetla się w moich ofertach wysyłka one box.
Pisałem do Państwa od trzech dni (od poniedziałku) niestety do teraz nie zostałem odpowiedzi ani nie anulowano mi tych punktów.
Sytuacja się powtarza co kilka dni, i tak muszę do Państwa wypisywać przez kuriera który nie dopełnia swoich obowiązków.
Sprzedaż spadła mi przez to a moje oferty straciły na atrakcyjności przez brak tejże wysyłki
Proszę o odjęcie wskazanych transakcji z jakości sprzedaży
Dziękuję @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
9b047b50-af51-11f1-af34-efdd78635b37
7a84fe80-b029-11f1-98d2-51dd993e2dfa
Dzień dobry @_DAMPOL_! Zamówienia od jutra nie będą brane pod uwagę w jakości Twojej sprzedaży. Zgłosiłam też tę sytuację do oddziału, żeby kurier w przyszłości odbierał przesyłki zgodnie z godzinami granicznymi.
Serdeczne podziękowania 💐
Dobry wieczór.
Potrzebuję ponownie Pani pomocy.
Kurier znowu nie podjechał po paczki 😞
Przez tego Pana nie mogę normalnie prowadzić biznesu
Tracę ogrom czasu na pisanie do Państwa, na pisanie do klientów.
Klienci się denerwują, mam więcej zwrotów, jest stratny coraz więcej finansowo.
Spadają mi statystyki bo nie mogę poprawić sobie "szybkiej wysyłki" ponieważ kurier nie zabiera tych paczek, a nawet gdy Je państwo "odejmą" to i tak statystyka procentowo wygląda gorzej niż jak by je zabrał...
Jeden człowiek nie pozwala mi rozwijać skrzydeł biznesowych.
Ponownie proszę Panią o odjęcie wskazanych poniżej transakcji z moich statystyk (one nie są wliczone jeszcze, ale właśnie po to piszę aby ich nie wliczać)
5a7fd810-b5b2-11f1-92e8-1d74d72afb84
2c366570-b5b0-11f1-9284-910b10c27fdb
4ce355a0-b5ae-11f1-9d0a-ef9b8845cc04
Z góry dziękuję, wszystkiego dobrego💐
Cześć @_DAMPOL_, przesyłki nie są wliczone jeszcze w statystyki, dlatego nie możemy na ten moment ich wykluczyć. Daj proszę znać w tym wątku, gdy ich status zostanie zmieniony na opóźniony. Wtedy będziemy mogli je wykluczyć 😉
Ponowiłem interwencję w sprawie kuriera.
Punkty zostały mi odebrane, i to tak konkretnie, że się nie wyświetla mi wysyłka One Box
Wczoraj znowu nie odebrał paczki kurier
Proszę o usunięcie ze statystyk powyższych transakcji oraz tej z wczoraj
409be230-b676-11f1-8aeb-55feb262a85c
Cześć @_DAMPOL_, poniższe zamówienia zostały przekazane do wykluczenia:
5a7fd810-b5b2-11f1-92e8-1d74d72afb84
2c366570-b5b0-11f1-9284-910b10c27fdb
4ce355a0-b5ae-11f1-9d0a-ef9b8845cc04
Zmiany w statystykach będą widoczne po najbliższym nocnym przeliczeniu.
Zamówienia 409be230-b676-11f1-8aeb-55feb262a85c nie mogę jeszcze wykluczyć, nie zostało oznaczone jako opóźnione.
Dziękuję za pomoc. Odezwę się jutro z kolejną prośbą 😉
Dzień dobry.
Proszę o wykluczenie 409be230-b676-11f1-8aeb-55feb262a85c
Weszło już do puli statystyk.
@_DAMPOL_ Przekazałam to zamówienie do wykluczenia z wyników.
Dziękuję🌻
Czy są w ogóle jakieś szanse, aby kurier zaczął odbierać paczki, czy lepiej zrezygnować z wysyłki tego samego dnia dla przesyłek one kurier ?
@_DAMPOL_ Jeśli ta sytuacja wciąż się powtarza, najlepiej złóż reklamację.
Dziękuję za podpowiedź.
Dziś także paczka nie odebrana
Że nikt nie potrafi poradzić sobie z tym problemem 😞
@_DAMPOL_ przykro mi, że przesyłka nie została odebrana. Możesz podesłać jej numer? Czy zgłaszałeś już brak podjazdu przez nasz formularz?
Dobry wieczór.
Podsyłam jej numer: A005PP3GM0
Nie, nie pisałem jeszcze braku podjazdu, miałem to zrobić jutro aby od razu wykluczyć go z ocen. Ohh ten uparty kurier,strasznie utrudnia funkcjonowanie firmy 😞
@_DAMPOL_ poprosiłam o interwencję w sprawie podjazdu po paczkę. Jutro będziemy mogli wykluczyć zamówienie, także prośba o przypomnienie się 🙂
Przypomnę, przypomnę 🙂
Chociaż wolałbym nie musieć 😛
@_DAMPOL_ skonsultowałam sprawę, w tym przypadku zaważył błąd tehniczny, w wyniku którego podjazd po przesyłkę został zarejestrowany później niż nadanie. Zamówienie już wykluczyliśmy z Twojej jakości, a błąd został zgłoszony 🙂
🌷podziękował mocno