Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@LukSzafa a w zakładce zamówienia nie masz możliwości anulowania. Opłatę chyba pobierają jak paczka jest dostarczona do odbiorcy.
chyba
@LukSzafa nie wiem jak to jest u allegro one. Ale np w DPD opłatę doliczają po dostarczeniu paczki. To myślę, że to tak samo działa.
Zapytajmy moderatorki @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LukSzafa opłata nie będzie pobrana po usunięciu niewykorzystanej etykiety 🙂 Usuniesz ją w zakładce Szczegóły zamówienia.
Co w przypadku gdy nie mam możliwości usunięcia paczki? Wchodzę w szczegóły zamówienia i przycisk usuń przesyłkę jest nie aktywny.
@AKCESORIA--GSM Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Numer zamówienia to 5b0f38d0-44f3-11ee-8ce5-651ad47c7863
Czy udało się coś ustalić ?
@AKCESORIA--GSM Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Dla zamówień Allegro One nie ma możliwości anulowania etykiety czy podjazdu kuriera, ale jeśli nie nadasz paczki z tą etykietą, to opłata nie zostanie naliczona. Opłaty są naliczane tylko za wykorzystane etykiety.
@TKN_Flora Podjazdu kuriera nie można samodzielnie anulować. Jeśli to był podjazd po przesyłki One, proszę zadzwoń pod ten numer w celu anulowania podjazdu - 616 306 886.
Witam, kliknąłem najbliższy punkt nadania:( Mogę prosić o anulowanie etykiety, aby nadać z poprawnego punktu?
Z góry dziękuję
@Client:38675730 O które zamówienie chodzi?
Na moim koncie jest tylko jedno zakończone - Zestaw Behringer. Nigdzie nie widzę numeru zamówienia (Allegro lokalnie):(
@Client:38675730 Dziękuję. Numer nie będzie już potrzebny. Usunęłam etyketę. Możesz teraz wygenerować nową.