anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania

arcade_tn
#7 Wielbiciel#

jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.

oznacz moderatorów
887 ODPOWIEDZI 887

78db78
#9 Pomysłodawca#

wiem gdzie jest chyba  blad tej przesylki!! 1 wersja nadania miala byc na kod bez etykiety, pozniej nie bylo kodu wiec moderatorka  kazala wyslac tak

jak  skopiowalem

[edycja]

oznacz moderatorów

78db78
#9 Pomysłodawca#

wiem gdzie jest chyba blad tej przesylki!! 1 wersja nadania miala byc na kod bez etykiety, pozniej nie bylo kodu wiec moderatorka kazala wyslac  skanujac kod kreskowy ale poszla  bez etykiety bi nie mialem gdzie wydrukowac ale w systemie moze byc ze z etykieta  i lezy gdzies goła paczka bez opisu.

oznacz moderatorów

rafalj1974
#7 Wielbiciel#
  • Witam mam problem jako sprzedający pierwszy raz wysyłam z opcji allegro one box i omyłkowo zaznaczyłem punkt nadania który znajduje się daleko ode mnie czy można anulować etykietę i ponownie pobrać bo automat najbliższy gdzie mam odrzuca mi zamówienie czy ewentualnie jakiś kontakt na infolinię by można było zdalnie to zmienić jak jest to np w inpost. Pozdrawiam 
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@rafalj1974 czy ta prośba jest aktualna? 
Czy już wygenerowałeś nową etykietę z innym automatem nadawczym? 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SebastianSzmidt
#7 Wielbiciel#

Proszę o usunięcie etykiety
Proszę o usunięcie: A00257KVG3

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@SebastianSzmidt proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mrromeck
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, poproszę o zmianę miejsca nadania paczki o numerze 29A75736 na automat One Box by Allegro AL013WU1

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@mrromeck możesz ponownie wygenerować etykietę do tego zamówienia.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów