Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Poproszę o reset etykiety nadania. Automatycznie wybrało mi allegromat wg starego miejsca zamieszkania zamieszkania
Prośba o usunięcie etykiety i zmiany nadania paczkomatu one box,
@billie-jean proszę! Możesz ponownie stworzyć etykietę i wybrać inny automat nadawczy. Przesyłki Allegro One Box, możesz nadać tylko w automatach paczkowych Allegro, nie ma możliwości zmiany na inna metodę dostawy.
@billie-jean ale jak to sprzedaż Lokalnie to te paczki nadasz tylko w automatach 😞
Dzień dobry, również mam prośbę o umożliwienie mi ponownego wyboru punktu nadania One Box dla ostatniego sprzedanego przeze mnie przedmiotu na Allegro Lokalnie.
Dzień dobry @xxmajusxx2! Proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę.
Dzień dobry, również mam prośbę o umożliwienie mi ponownego wyboru punktu nadania One Box dla ostatniego sprzedanego przeze mnie przedmiotu na Allegro Lokalnie.
Dzień dobry @damianbeton102! Bardzo proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę.
Prośba o usunięcie etykiety i zmiany nadania one box
@Client:58824077 Proszę bardzo, gotowe! Możesz teraz ponownie stworzyć etykietę i wybrać inny automat nadawczy. 😊
Potrzebuje zmienić adres nadania na etykiecie 2436C559 przez allegro one box. System automatycznie przypisał mi adres znajdujący się daleko od mojego miejsca zamieszkania.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czesc wybralem zly punkt nadania podczas sprzedazy na allegro lokalnie moge prosic o anulowanie etykiety?
już rozwiązane
Niestety nie zostało rozwiązane, gdyż ustawiono mi punkt w innym mieście. Ja mieszkam w WArszawie i chcę nadać paczkę w punkcie:
AL010WM1
Warszawska 36
05-304 Pustelnik
niestety punkt odbioru został ustawiony na:
AL010WM1
Warszawska 36
05-304 Pustelnik
a ja mieszkam w Warszawie i chcę, by punkt odbioru był przy ul. Korotyńskiego. Jak to zmienić?