Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Witam, mam ten sam problem. Proszę o usunięcie etykiety żebym mógł jeszcze raz ją utworzyć
@eugen_films gotowe, usunęłam tę etykietę, więc możesz utworzyć nową.
Dzień dobry, proszę o usunięcie etykiety, numer przesyłki A000ILPJH7.
Dzień dobry, również proszę o usunięcie etykiety. Wybrany Allegro Box jest po drugiej stronie miasta:)
Dzień dobry @ka_5 możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać bliższy automat Allegro One Box.
Bardzo proszę o podobną pomoc. Na moim koncie również jest przesyłka One Box, do której już wydrukowałem etykietę. Chciałbym jednak zmienić punkt nadania. Pozdrawiam, Mirosław
@mprociewicz proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę, dodam, że przesyłki Allegro One Box można nadać tylko w automacie paczkowym.
cześć! mam ten sam problem, prośba o usunięcie wygenerowanej etykiety. chcialabym nadac paczke w warszawie, paczkomat dworkowa 4. zamowienie: A000K49J80 @la_nika @_HolaOla_
@Isabellofficial Proszę bardzo, usunęłam wskazaną etykietę. 🙂
Dzień dobry, czy mogę również prosić o usunięcie etykiety? Wybrało punkt nadania w Strzegomiu a jestem z Wałbrzycha. Numer przesylki - "A000JJ9313"
Z góry dziękuję za odpowiedź.
@Client:113001332 usunęłam tę etykietę, ale przesyłkę Allegro One Box można nadać tylko w automacie paczkowym, a w Wałbrzychu takiego nie ma. Najbliższe to Sobótka albo Strzegom.
Witam czy dałoby radę również anulować moją etykietę do zamówienia z 12.04.2024r? 🙂 Z góry dziękuję. @la_nika @_HolaOla_
@Gromciu1988WaWa Usunęłam tę etykietę.
Dziękuję pięknie.
Witam, mam ten sam problem - źle przypisałam automat one box. Mogę prosić o usunięcie etykiety?
@gburia83 O które zamówienie chodzi?
Witam, mam ten sam problem. Proszę o usunięcie etykiety żebym mógł jeszcze raz ją utworzyć- mowa o etykiecie A000LAHNJ9 - przypisany punkt 130 km od miejsca zamieszkania, dziękuję
@marcinbolda proszę! Usunęłam tę etykietę, natomiast Allegro One Box możesz nadać tylko w Allegro One Box, więc jeśli nie masz bliżej automatu, to nie nadasz przesyłki tą metodą i pozostaje zrobić to poza Allegro.
Witam, mam ten sam problem. Proszę o usunięcie etykiety żebym mógł jeszcze raz ją utworzyć