Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@Gromciu1988WaWa Usunęłam tę etykietę.
Dziękuję pięknie.
Witam, mam ten sam problem - źle przypisałam automat one box. Mogę prosić o usunięcie etykiety?
@gburia83 O które zamówienie chodzi?
Witam, mam ten sam problem. Proszę o usunięcie etykiety żebym mógł jeszcze raz ją utworzyć- mowa o etykiecie A000LAHNJ9 - przypisany punkt 130 km od miejsca zamieszkania, dziękuję
@marcinbolda proszę! Usunęłam tę etykietę, natomiast Allegro One Box możesz nadać tylko w Allegro One Box, więc jeśli nie masz bliżej automatu, to nie nadasz przesyłki tą metodą i pozostaje zrobić to poza Allegro.
Witam, mam ten sam problem. Proszę o usunięcie etykiety żebym mógł jeszcze raz ją utworzyć
Mam ten sam problem, nie mogę nadać z innego paczkomatu niż wybrałem kiedyś, teraz mam nowy paczkomat obok domu chciałbym zmienić
@Olopoza Proszę bardzo, usunęłam błędną etykietę.
Dzień dobry, również ostatnio pomyliłem się przy wyborze automatu One Box, prosiłbym a anulowanie etykiety 😣 (chodzi o przesyłkę A000MLORU8).
@jedras1998 proszę 🙂 Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Dobry wieczór, przychodzę z podobnym problemem, chciałbym wybrać inny paczkomat, bo zapomniałem, że trzeba wybrać z którego chcę nadać paczkę i zadziałał automatyzm 🙂
Numer przesyłki: A000OQPVT4
Pozdrawiam!
@Strejndzer Cześć 🙂 Etykietę możesz wygenerować teraz ponownie 🙂
Dzień dobry, nie zauważyłem że trzeba wybrać OneBoxa do nadania i wybrał się automatycznie jeden daleki ode mnie - mógłbym prosić o reset etykiety dla przesyłki A000P4G917?
Dzięki i pozdrawiam!
@Soberat proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać bliższego Allegro One Boxa.
Dzień dobry, czy istnieje możliwość usunięcia miejsca nadania pod przesyłką A000PM1DJ5?
@Flaithbertaich Mogę jedynie usunąć tę etykietę i będziesz mieć możliwość wygenerowania nowej.
Ok, prosze o usunięcie etykiety Pani Natalio.
@Flaithbertaich Usunęłam etykietę. Przepraszam, że musiałeś czekać.