anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania

arcade_tn
#7 Wielbiciel

jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.

oznacz moderatorów
972 ODPOWIEDZI 972

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pwel_E32 Cześć. 🙂 Usunęłam etykietę, możesz wygenerować ją ponownie (z wyborem innego Paczkomatu). 

oznacz moderatorów

Pwel_E32
#7 Wielbiciel

Dziękuję pięknie; ale jak mogę zmienić paczkomat bo przy generowaniu etykiety nie mam możliwości wyboru innego; cały czas podstawia mi się ten sam. Dziękuję.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pwel_E32 A czy w Twojej okolicy są inne czynne Paczkomaty? Być może po prostu ich nie ma lub trwają prace konserwacyjne czy są przepełnione? Warto też w pierwszej kolejności wyczyścić pliki cookies, być może to problem z przeglądarką

oznacz moderatorów

Pwel_E32
#7 Wielbiciel

Najbliższy paczkomat Allegro jest 100m ode mnie (ten proponowany jest ok. 30km), wyczyszczenie plików cookies nie pomogło. Czy w ustawieniach można gdzieś zmienić paczkomat? Tego który się podstawia nigdy nigdzie sam nie wybierałem. Dziękuję.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pwel_E32 Ale w tym zamówieniu metoda dostawy to Allegro Paczkomaty InPost, a nie Allegro One Box, zatem musisz poszukać Paczkomatu InPost, a nie automatu Allegro: https://inpost.pl/znajdz-paczkomat 

oznacz moderatorów

Pwel_E32
#7 Wielbiciel

Dziękuję,

Chociaż jak chcę wystawić podobne ogłoszenie to podstawie mój Allegro One Box tuż obok.

Zatem czy jest jakakolwiek możliwość edycji tego paczkomatu (inne InPost też będzie ok)?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pwel_E32 Allegro One Box a Paczkomat InPost to dwa różne urządzenia, bo związane z dwiema różnymi metodami dostawy.

Paczki InPost nie nadasz w Allegro One Boxie, a paczki Allegro One Box nie nadasz w Paczkomacie InPost. 

Możesz zmienić Paczkomat dla metody Allegro Paczkomaty InPost, ale tylko na Paczkomat InPostowy.

Poza tym, w przypadku metody Allegro Paczkomaty InPost paczkę możesz nadać w dowolnym Paczkomacie InPost (nawet jeśli podczas nadawania wybierzesz inny). 

oznacz moderatorów

Pwel_E32
#7 Wielbiciel

Dziękuję. Czyli rozumiem że mogę nadać paczkę w innym paczkomacie InPost niż ten paczkomat InPost wydrukowany na etykiecie, więc jest ok.

Bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam

oznacz moderatorów

Pwel_E32
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, mogę prosić jeszcze raz o usunięcie etykiety? Niestety jest w niej błąd, z góry dziękuję i przepraszam za zamieszanie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pwel_E32 Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Etykieta została anulowana, wygeneruj ją ponownie i w formularzu upewnij się, że wszystkie dane wprowadzone są poprawnie. 

oznacz moderatorów

Pwel_E32
#7 Wielbiciel

Dziękuję pięknie, niestety nie mogę wygenerować etykiety, mam komunikat: "Ups..., mamy problem! Błąd jest po naszej stronie. Daj nam chwilę". Mam nadzieję, że niedługo będę mógł wygenerować etykietę. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pwel_E32 Od 9:00 trwa awaria InPost. Musisz poczekać, aż Przewoźnik usunie usterkę i wtedy będziesz mógł wygenerować etykietę. 🙂  

oznacz moderatorów

Coin_777
#7 Wielbiciel

czy ja tez moge prosic o usuniecie?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Coin_777 Proszę, wskaż, o którą przesyłkę chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Coin_777
#7 Wielbiciel

1C052872

oznacz moderatorów

Coin_777
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

Agnarius
#7 Wielbiciel

@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, potrzebuję wysłać paczkę o kodzie nadania 206834C3 ale wybrany punkt nie jest nawet w mojej okolicy, czy mogę prosić o usunięcie tego kodu abym mógł wybrać odpowiedni One box?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Agnarius Proszę, podaj numer przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agnarius
#7 Wielbiciel

206834C3

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agnarius na przyszłość ten kod nie jest numerem przesyłki 🙂 A000QTZXP6 to jest numer przesyłki. Anulowałam tę etykietę, możesz ponownie ją wygenerować. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów