Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@Client:89475836 gotowe 😊 Usunęłam błędną etykietę.
Czy ja tez mogę poprosić o usunięcie etykiety 20901c84 ?
@Client:86650483 usunęłam etykietę 😊
Dzień dobry, czy mogę poprosić o usunięcie etykiety A000THB8L3 ?
Dalsze działanie nie jest potrzebne. Sprawa zamknięta.
Dziękuje
Niestety przeoczyłem gdzieś punk nadania i jest w innym mieście czy jest możliwość utworzenia nowej w Cieszynie?
@Client:86650483 z tego co widzę, nadałeś już przesyłkę, więc nie mogę usunąć etykiety.
Dzień dobry. Poproszę o zmianę punktu nadania allegro box. Jest Poznań, chciałbym zmienić na coś w Warszawie. Kod nadania 20B72A62
Udało się usunąć etykietę przez telefon, temat nieaktualny 🙂
ok już załatwione
Proszę o usunięcie mojej etykiety 219C4731
@hana0403 gotowe, usunęłam już tę etykietę.
Proszę o usunięcie etykiet w moich paczkach 21BA4701 oraz 2216C732 (allegro lokalnie), ponieważ podpięty został błędny adres i przez to nie mogę wysłać paczek.
@delkow96 usunęliśmy obie etykiety, więc możesz wygenerować nowe.
Witam. Proszę o usunięcie etykiety 212AA304 z powodu złego adresu nadania.
@Reck01 usunęłam tę etykietę, więc możesz wygenerować nową.
Dzień dobry @_HolaOla_ @w_kiwi ,
Bardzo proszę o usunięcie etykiety A000VAU2R3 abym mógł utworzyć nową z innym adresem nadania.
Udało się usunąć na czacie Whatsapp! Więc już nie trzeba nic usuwać, dziękuję!
Witam, przy tworzeniu zlecenia omyłkowo zaznaczyłem Punkt nadania w "allegro lokalnie" 100km dalej od swojego miasta. Proszę o usunięcie zlecenia, chciałbym nadać ponownie juz poprawnie nadanie z paczkomatu.
Zecenie nr: 2277B996