Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Cześć @Bitar. Anulowałam etykietę - możesz utworzyć nową, z poprawnym adresem 🙂
Okey, fajnie , ale nadal nie mogę zminić opcji z punktu nadania na nadanie z paczkomatu czy jest taka opcja ?
U mnie w mieście nie ma punktu nadania..
@Bitar, zamówienia z metodą dostawy Allegro One Box nie nadasz w Paczkomacie InPost - jeśli to masz na myśli.
Paczkę możesz nadać w wybranym automacie Allegro One Box. Tutaj znajdziesz mapę punktów.
Jeśli zależy Ci na tym, aby zamówienie wysłać przez Paczkomat InPost, to musisz ustalić z kupującym możliwość zmiany metody dostawy i nadać zamówienie we własnym zakresie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę o zmianę punktu nadania allegro one box. Nr przesyłki A000VTX045
Cześć @edytamanka, już anulowałam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową, z prawidłowym adresem 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Poproszę o zmianę punktu nadania allegro box. Jest Kraków, prosiłbym o zmianę na coś w Dębicy (39-200). Kod nadania: [edycja]
@nivetin w Dębicy nie ma automatu Allegro One Box, najbliższy jest w Tarnowie.
Usunęłam tę etykietę, możesz ją ponownie wygenerować i wybrać Allegro One Box, który będzie dla Ciebie najwygodniejszy. Na tej stronie możesz sprawdzić, gdzie są (przesyłki Allegro One Box, możesz nadać tylko w zielonych automatach).
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę o anulowanie etykiety 660166587430654118217136, był pomyłkowo wskazany zły gabaryt
@ryslan22spredaz Proszę bardzo, gotowe!
Jako sprzedający na Allegro Lokalnie do jednej sprzedaży wygenerowałem kod nadania do wybranego automatu allegro one box ale wyjechałem, chciałbym do tej transakcji zmienić miejsce nadania na nadanie w automacie allegro one box gdzieś przy dworcu pkp w zakopanem, co mam zrobić
@inlublin chodzi o przesyłkę z dektoderem Polsat?
dokładnie
@inlublin anulowałam już etykietę do tej przesyłki, więc możesz wygenerować nowy kod.
Proszę o usunięcie mojej etykiety 22A02249. Wskazało punkt nadania Allegro Box One 400 km dalej. Chciałabym móc nadawać we Wrocławiu, Zakładowa 24.
@Client:47546795 proszę podaj mi numer tego zamówienia.
@ayo80 Gdzie mogę go znalezc?
@ayo80 to zamowienie na allegro lokalnie
@Client:47546795 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia i wybrać Box AL036DW1 na Zakładowej 🙂
na zwykłym Allegro mam też konto
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o usunięcie etykiety do przesyłki A000YHZXU5 (allegro lokalnie), chcę zmienić miejsce nadania