Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@ayo80 Gdzie mogę go znalezc?
@ayo80 to zamowienie na allegro lokalnie
@Client:47546795 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia i wybrać Box AL036DW1 na Zakładowej 🙂
na zwykłym Allegro mam też konto
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ proszę o usunięcie etykiety do przesyłki A000YHZXU5 (allegro lokalnie), chcę zmienić miejsce nadania
Już załatwione.
@lmarciniak Nie mogę odnaleźć etykiety o takim numerze. Proszę, sprawdź czy jest on poprawny.
Witam, można anulować etykiete A000YN0A15 ?
Nie ma możliwości w allegro lokalnie zrobić tego samodzielnie.
###
Witam. Również nie zdążyłam nadać paczki na wcześniej wygenerowany adres. Proszę o usunięcie przesyłki: A000YTP060 i wtesy wygeneruje nowa etykiete. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Proszę o usunięcie etykiety z zamówienia, ponieważ został wybrany zły punkt nadania
Witam. Również nie zdążyłam nadać paczki na wcześniej wygenerowany adres. Proszę o usunięcie przesyłki: A000YTP060 i wtesy wygeneruje nowa etykiete. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Witam, czy jest jakaś możliwość zmiany miejsca nadania przesyłki One Box? Pierwszy raz nadaję w ten sposób paczkę i nie przypuszczałem że będę musiał wybierać miejsce nadania przesyłki. Kod paczki A000Z1O550.
Z góry dziękuję za pomoc
@art-era przykro mi, ale nie mam możliwości zmiany miejsca nadania. Mogę jedynie usunąć dla Ciebie starą etykietę i wtedy będziesz mógł wygenerować sobie nową. Daj znać, czy to zrobić?
Tak, poproszę o usunięcie starej etykiety.
Bardzo dziękuję