Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@StylesDigger nie, przesyłkę musisz nadać w wybranym Boxie lub Paczkomacie nadawczym.
Rozumiem, dziękuję za informację. Mam nadzieję, że przy następnej sprzedaży wszystko będzie OK.
Proszę anulować etykietę allegro one box. Za nic nie mogę znaleźć wybrać innego automatu.
@rudzielec-84 gotowe! Anulowałam etykietę, możesz teraz wybrać inny punkt.
Błędnie wskoczyła mi inna miejscowość nadania paczki, chce ją zmienić, jak to zrobić?
@dejvitc gotowe! Anulowałam etykietę, możesz teraz zmienić punkt nadania. 😊
dzięki 😀
Czy również mogę prosić o anulowanie etykiety? Mój kod to 222 18C 35
Cześć, @Jonnhy5. Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Proszę tylko o potwierdzenie, czy chodzi o etykietę o numerze przewozowym A0017BZIB5?
Tak, dziekuje
Dzień dobry. proszę o anulowanie etykiety allegro one box nr 25C935A4 ponieważ punkt jest 120 km ode mnie 120 km. Pozdrawiam,
Cześć, @Jaan25. Widzę, że etykieta już została anulowana - możesz edytować adres, aby wygenerować nową.
Witam. Prośba wielka o anulowanie etykiety i możliwość wygenerowania nowej z właściwym.miejscem nadania.
Nr przesyłki A0017R3BY8
Oferta: dd02b6cf-7d82-4baa-ad01-62f17f992aef
@SleschGSM proszę 🙂 Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Dziękuję Pani. Mam jeszcze pytanie bo na kodzie 23-400 Biłgoraj nie mam żadnego punktu nadania? 😕
@SleschGSM rzeczywiście, niestety nie 😞 W Biłgoraju są tylko Allegro One Punty, a te przesyłki można nadać tylko w automatach paczkowych.
W takiej sytuacji usuń proszę tę metodę ze swoich ofert. Możesz albo nadać przesyłkę poza Allegro Lokalnie (będzie droższa więc ustalcie z kupującym kto zapłaci różnicę), albo anulować to zamówienie, zwrócic kupującemu wpłatę, poprosić, aby jeszcze raz kupił przedmiot i wybrał metodę dostawy Allegro Paczkomaty InPost.
Witam. Proszę o anulowanie etykiety i możliwość wygenerowania nowej, ponieważ punkt nadania wygenerował się w miejscu w którym już nie zamieszkuję.
Kod nadania:[edycja]
Oferta:96716bef-9e4f-4cf5-9195-f62962ea103e
@kubasakwa proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia.
Także proszę o możliwość wygenerowania ponownie etykiety. Nie wiem dlaczego ale dodało mi punkt oddalony o kilkadziesiąt km.