Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Cześć, @Jonnhy5. Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Proszę tylko o potwierdzenie, czy chodzi o etykietę o numerze przewozowym A0017BZIB5?
Tak, dziekuje
Dzień dobry. proszę o anulowanie etykiety allegro one box nr 25C935A4 ponieważ punkt jest 120 km ode mnie 120 km. Pozdrawiam,
Cześć, @Jaan25. Widzę, że etykieta już została anulowana - możesz edytować adres, aby wygenerować nową.
Witam. Prośba wielka o anulowanie etykiety i możliwość wygenerowania nowej z właściwym.miejscem nadania.
Nr przesyłki A0017R3BY8
Oferta: dd02b6cf-7d82-4baa-ad01-62f17f992aef
@SleschGSM proszę 🙂 Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Dziękuję Pani. Mam jeszcze pytanie bo na kodzie 23-400 Biłgoraj nie mam żadnego punktu nadania? 😕
@SleschGSM rzeczywiście, niestety nie 😞 W Biłgoraju są tylko Allegro One Punty, a te przesyłki można nadać tylko w automatach paczkowych.
W takiej sytuacji usuń proszę tę metodę ze swoich ofert. Możesz albo nadać przesyłkę poza Allegro Lokalnie (będzie droższa więc ustalcie z kupującym kto zapłaci różnicę), albo anulować to zamówienie, zwrócic kupującemu wpłatę, poprosić, aby jeszcze raz kupił przedmiot i wybrał metodę dostawy Allegro Paczkomaty InPost.
Witam. Proszę o anulowanie etykiety i możliwość wygenerowania nowej, ponieważ punkt nadania wygenerował się w miejscu w którym już nie zamieszkuję.
Kod nadania:[edycja]
Oferta:96716bef-9e4f-4cf5-9195-f62962ea103e
@kubasakwa proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia.
Także proszę o możliwość wygenerowania ponownie etykiety. Nie wiem dlaczego ale dodało mi punkt oddalony o kilkadziesiąt km.
@Rafal_Nowak1 Gotowe!
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę prosić o usunięcie kodu 2672ACB4 i możliwość wygenerowania nowego?
@Client:48135364 Proszę, podaj numer przesyłki, a nie kod nadania.
Witam, proszę o usunięcie etykiety:
Numer przesyłki: A0018L7VI5
@R1X usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową.
Dzień dobry,
wygenerowało mi etykietę do nadania przesyłki 100km.od miejsca zamieszkania,proszę o jej anulowanie.
POL328 5-49
Dzień dobry @cinek14116! Proszę, możesz wygenerować nową etykiete. Dodam, że tę przesyłkę z poziomu Allegro Lokalnie, możesz nadać tylko w automacie paczkowym One Box.
Dzień dobry!
Ja także proszę o anulowanie etykiety do przesyłki nr: A0018XHLV7