Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Proszę o zmianę automatu paczkowego Allegro One albo wygenerowanie nowej etykiety.
Jestem przyzwyczajony do sposobu nadania Inpost (dowolny paczkomat), w Allegro One nie wiem dlaczego przypisało mi automat paczkowy zlokalizowany około 60 km od mojego adresu.
Jak widzę na forum jest to temat znany Allegro, ale nie wiem dlaczego od 2 lat nie rozwiązany.
Przesyłka - etykieta nr 2A214515
@mprzemyslaw Proszę bardzo, usunęłam wskazaną etykietę.
dzień dobry, proszę o usunięcie etykiety, mam tan sam problem.
@m7853 etykieta usunięta 🙂
Dzień dobry,
proszę o usunięcie etykiety A001T4MEV7
@dtiam gotowe 🙂
Dzień dobry,
Proszę o usunięcie etykiety A001TH4AP4
znowu źle nadałam , prosze o usunięcie etykiety
@m7853, powinnaś móc ponownie wygenerować etykietę.
@ssylvie, zrobione - możesz ponownie wygenerować etykietę.
Czy mogę prosić o anulowanie etykiety 2A323A28 ? Zle zaznaczyłam punkt nadania paczki
@Client:34118601 Gotowe! Możesz wygenerować nową etykietę. 😊
Dziekuje bardzo!
Dzień dobry proszę o zmianie paczkomaty dla allegro one box
dla dwóch wysyłek :
kod nadania :
2A0C7125
2A236970
poprawny allegro one box to :AL045WF1
Znanieckiego 2a
03-980 Warszawa
Na rogu ulicy Znanieckiego, wzdłuż chodnika miejskiego
dziękuję za pomoc
@Fischerry dzień dobry! Nie mam możliwości zmiany punktu nadania przesyłek, ale anulowałam wygenerowane etykiety, więc możesz ponownie je wygenerować i wybrać odpowiedni automat.
Dzień dobry,
mam podobny problem; ostatnio zmieniałam miejsce zamieszkania, ale nie zaktualizował się paczkomat nadawczy i w trakcie generowania kodu nadania tego nie zauważyłam i mam ten paczkomat na drugim końcu miasta. Proszę o udostępnienie możliwości zmiany paczkomatu do wysłania zamówienia. Dziękuję
(a5a4bca0-ee2e-4443-9c58-1a8d974d9635)
kod nadania: 2A2AA790
@PaulJam Proszę, usunęłam wskazaną etykietę.
Potrzebuje zmienić punkt nadania Allegro One Box, wygenerowałem już kod,...
@McLook Usunęłam błędną etykietę. Możesz wygenerować nową. 🙂
Sprzedałem ksiazki zaznaczyło mi punkt mojego dawnego adresu zamieszkania czy mogę zmienić tam gdzie mam najbliżej? Pozdrawiam
A001UATU27