Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Jeżeli jest możliwość proszę o usunięcie błędnej etykiety ponieważ pobrało mi źle lokalizacje i zatwierdziłem. Nr AL002DSW
Prośba o usunięcie błędnej etykiety nr AL002DSW ponieważ niestety ściągnęło mi błędną lokalizację 😒
@michali9090 proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę dla tego zamówienia.
@Bartosh-e23 Cześć. 🙂 Czy w Twoim mieście jest automat Allegro One Box, czy tylko Allegro One Punkty?
Jeśli chodzi o Allegro Lokalnie, to nie ma możliwości nadania paczki Allegro One Box w Allegro One Punkcie. Nie ma też opcji zmiany metody dostawy, zatem konieczne będzie nadanie paczki poza Allegro Lokalnie lub wystawienie oferty ponownie (z metodą Allegro Paczkomaty InPost, dla której można wygenerować etykietę przez Lokalnie).
nie ma mogę wysłać z Poznania
Mam podobny problem, bo klient zamówił sobie paczkę do allegro one boxa, ale system nie chcę mi przepuścić nadania paczki, bo: "Pole "Dane nadawcy - adres" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera? Tylko, że klient nie chce allegro one kuriera tylko one boxa, który jest u mnie w mieście i u niego. Da się to jakoś obejść, abym mógł nadać paczkę zgodnie z jego oczekiwaniami?
@WarciarzWME Paczki Allegro One obsługują kurierzy UPS i One Kurier. Jeśli nie mieszkasz w obszarze obsługiwanym przez Allegro One Kurier, to nie udostępniaj tej metody w swoich cennikach. Zostaw tylko Allegro One (One Punkt, One Box)
Dostępność usługi One Kurier sprawdzisz tutaj: https://allegro.pl/kampania/one/kurier
Usuń tę metodę ze swoich cenników, a klient powinien ponownie złożyć zamówienie wybierając Allegro One Box.
Witam. Poproszę o anulowanie etykiety 18ABBB72
Pozdrawiam
@deadalive_84 jakiej dokładnie oferty dotyczy ta przesyłka?
kupująca każe mi wysłac z Nowosiedlic
@Bartosh-e23 Usunęłam dla Ciebie ostatnią etykietę Allegro One Box, możesz ją wygenerować ponownie (podczas generowania etykiety wybierz miasto nadania z dostępnymi automatami Allegro One Box).
Witam, również mam taki problem na allegro lokalnie ponieważ automatycznie przypisało mi punkt nadania ze starego adresu zamieszkania mimo iż podałam aktualny. co w takiej sytuacji zrobić?
@Madziaab39 podaj mi proszę numer ogłoszenia, którego dotyczy paczka.
4e70ec89-aa06-4c4f-9e37-54ccfc194696 zakup był dzisiaj o 8:35
@Madziaab39 nie mamy jeszcze wygenerowanej etykiety, ale który adres jest aktualny? Podaj mi proszę nazwę ulicy.
Aktualny adres to Józefa Wybickiego 82-300 Elbląg. Etykieta została przeze mnie wydrukowana i jest na niej punkt nadania Żukowo.
@Madziaab39 a czy możesz podać mi jeszcze dokładny adres z Żukowa? Najlepiej wszystkie informacje jakie znajdują się w tym polu.
Na etykecie jest
Allegro One Box AL005GKA
Gdańska 59 A
83-330 Żukowo