anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć Allegro One Kurier?

autoczesci_wpr
#8 Zapaleniec#

Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)"  Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@elvisaaron17 Przekazałam ten kod pocztowy do wykluczenia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BajaStore
#7 Wielbiciel#

Tylko magazyn z którego wysyłamy ma kod pocztowy  : 32-005. Nadania sa na adresie z Warszawy aby zwroty mogły przychodzić na adres Warszawski. Co nalezy zrobić w takiej sytuacji ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@BajaStore Jaki adres masz podany w książce adresowej w ustawieniach zamówien - tutaj?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BajaStore
#7 Wielbiciel#

Domyślny mam teraz ustawiony jako 33-300

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@BajaStore Ten kod nie jest obsługiwany, więc przekazałam go do wykluczenia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

naszehobbycom
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry również mam problem gdyż nasz kod pocztowy znajduje się poza obszarem kuriera one 37-600, a cały czas wyświetla się w dostawach i nie mogę go wyłączyć gdyż  z automatu znika smart. Przez to mam duzo zamówień anulowanych. Czy jest opcja wyłączenia tej opcji na naszych koncie użytkownika? Nasze konto to naszehobbycom

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@naszehobbycom Poprosiłam o wykluczenie konta z dostaw Allegro One Kurier.  

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów