Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)" Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem
@em-pharm to forum moderatorzy niby też robią w tym kołchozie ale idzie na około
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
🙏
Mamy tę samą sytuację na kodzie 64-000. Niby można zamówić podjazd, ale z formularza na stronie Allegro wynika, że ten kod pocztowy nie jest obsługiwany, więc wątpliwe, czy ktoś to odbierze. W cenniku dostaw nie jest możliwe wyłączenie tego - dramat!
dokładnie! ich propozycja był kontakt z klientami co zrobiłam wiszę na telefonie od wczoraj i anuluje zamówienia klientów proszę a ponowne zamówienie produktów po czym klient zamawia z tą sama metodą dostawy b o nie ma żadnej innej do wyboru 😞 zaraz chyba zawieszam sprzedaz bo to nie ma sensu nie jestesmy w stanie wysyłać paczek
Nam właśnie opiekun z Allegro potwierdził, że wprowadzili odbiory dla naszego kodu pocztowego. Czekamy zatem cierpliwie, czy przyjedzie dzisiaj One Kurier po odbiór.
my nawet listu przewozowego nie możemy nadać:(
@em-pharm już działam w tym temacie. Wrócę do Ciebie z informacją.
Prosze tylko o jak najszybsze wyłaczenie tej metody dostawy w moich cennikach na drugim koncie nie mam jej włlączonej a na tym mam i same problemy 😞
@em-pharm dostałam informację, że technicy już działają w twojej sprawie. Proszę Cię o cierpliwość, postaramy się jak najszybciej rozwiązać ten problem.
@Syrena_zT dziękuję niestety musze wyłaczyć allegro delivery co za tym idzie z ofert wyłączony zostanie smart:( do momentu rozwiązania i wyłączenia przez Was w moich metodach dostawy wasz kurier co za tym idzie klienci nie będą u nas kupować (ci którzy mają smarta ) bo sama mając prywatnie smarta wybieram oferty tylko ze smartem:( ehhh
@em-pharm witamy w cyrku.
@bosek_2804 dostałam maila ze dziś wyłączą te opcje w cennikach:D ale wczoraj dostałam takiego samego haha:D wiec szczerze już wolałam to delivery wyłączyć bo przynajmniej nie będę musiała wykonać kilkudziesięciu telefonów jak dziś i anulować zamówień i się tłumaczyć i przepraszać każdego klienta że nie mogę zrealizować ich zamówienia niestety w takich momentach jesteśmy zostawieni sami sobie ;/
@em-pharm aż dziwne, że 5000 pracowników Allegro nie potrafi tego ogarnąć. Całe Allegro działa z miesiąca na miesiąc coraz gorzej i słabiej.
@bosek_2804 dokładnie … w mojej sytuacji włączyć potrafili a wyłączyć nie dramat do chwili obecnej nie mam wyłączonej opcji w Allegro delivery fantastycznie nikt nic nie zamawia czemu się nie dziwię 🤬🤬
udalo się:) wyłączone 2 dni to trwało nerwów i telefonów i zgłoszeń kosztowało ale w końcu mamy chwilowe fajerwerki;)
Bardzo proszę o wyłączenie Allegro One Kurier. Moje miasto nie jest obsługiwane! Dwa zamówienia do anulowania... 07-410
@NoweGSM w mojej sytuacji najszybciej pomógł rozwiązać sprawę Pan na infolinii One kurier. Kilka zgłoszeń przez allegro, które nic praktycznie nie wnosiło, dopiero Pan zauważył że jest jakiś błąd w rozmowie telefonicznej
Dzięki, będę próbować
Jak usunąć taką metodę wysyłki i Jak zmienić metodę nadania?
@centrumamis_pl jeżeli Twój kod nie jest obsługiwany, możemy wykluczyć Cię z tej metody dostawy. Podaj proszę kod pocztowy, z którego nadajesz przesyłki.