anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć Allegro One Kurier?

autoczesci_wpr
#8 Zapaleniec#

Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)"  Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem

oznacz moderatorów
106 ODPOWIEDZI 106

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@e-kajtekpl zgłosiłam to do odpowiedniego działu. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@e-kajtekpl  otrzymałam informację, że obowiązkowość kuriera zostanie wyłączona na Twoim koncie dzisiaj. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

babyprops
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, a na moim koncie kiedy One Kurier zostanie wyłączony? Kod pocztowy 22-100 nie jest obsługiwany przez One Kuriera. Czekam już długo a w tym czasie osoby które napisały prośbę po mnie mają już wyłączoną tę metodę dostawy. Dlaczego ja nie? 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@babyprops Twoją sprawą zajmują się doradcy w sprawie mailowej numer 50018184. Proszę, kieruj tam swoje pytania. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Hurtowniaklamek
#2 Obserwator#

Również mam prośbę o wyłączenie na moim koncie One Kurier (22-100). Nie dość, że klient mi zamówił tym kurierem, to jeszcze nie mogę się z nim skontaktować, żeby wybrał coś innego...

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Hurtowniaklamek, zgłosiłam prośbę o wyłączenie. Dam znać, gdy dostanę odpowiedź w tej sprawie. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

druty3dpl
#1 Nowicjusz#

Również mam prośbę o wyłączenie na moim koncie One Kurier (14-300).

oznacz moderatorów