anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć Allegro One Kurier?

autoczesci_wpr
#8 Zapaleniec#

Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)"  Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem

oznacz moderatorów
127 ODPOWIEDZI 127

Alle_GMTO
#7 Wielbiciel#

@la_nika  niestety nic się nie zmieniło dalej jest nieobsługiwany
Nr zamówienia 9a865a60-08e3-11f0-99c2-2d4f97ebce49

Alle_GMTO_0-1742845373960.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Alle_GMTO dziękuję! Wyjaśniam to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Alle_GMTO
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 
Czy coś wiadomo , to już przestaje być śmieszne , od tygodnia codziennie ktoś pisze mi coś innego . Jak mamy funkcjonować z metodą dostawy , której nie możemy zrealizować .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Alle_GMTO otrzymałam odpowiedź, że jeszcze dzisiaj możliwość nadawania przesyłek metodą Allegro One Kurier powinna być dostępna na Twoim koncie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Alle_GMTO
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Alle_GMTO
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Czy ktoś mi wreszcie pomoże ???Jak można kogoś na przymus postawić w takiej sytuacji ????

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Alle_GMTO mam potwierdzenie, że adres, z którego nadajesz przesyłki (35-105 Rzeszów) został dodany do bazy, więc problem nie powinien już występować. 
Bardzo proszę przeloguj się i spróbuj ponownie nadać przesyłki tą metodą, jeśli pojawi się komunikat, poproszę o zrzut ekranu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@la_nika to właśnie zgłasza @autoczesci_wpr niby jest, a nie ma

oznacz moderatorów