Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro na siłę promując to swoje **piiip**iane Allegro One włączyło mi w cenniku "One Kurier (własny kurier Allegro)" Nie można tego wyłączyć bo jest komunikat "przewoźnik zawsze włączony" Wcześniej dla tego cennika nie było kuriera Allegro bo paczki nadawane są też z adresu gdzie kurierzy Allegro nie obsługują tego terenu. Jak to wyłączyć? W innym cenniku może być kurier Allegro o tam akurat jest Allegro kurier. Cenniki były zrobione pod magazyny. Zmienili mi to tylko na jednym koncie a na pozostałych jest po staremu. Ktoś miał podobny problem
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy coś wiadomo w naszej sprawie , od ubiegłego tygodnia bez przerwy odbijamy się od ściany, a metody kurier Allegro One dalej dostępne , mało tego wpadają kolejne zamówienia. Jak można postawić sprzedawców w takiej sytuacji . Włączyć usługę firmom, gdzie z góry wiadomo, że trzeba to będzie wyłączyć bo kod nie jest obsługiwany.
@Alle_GMTO kod pocztowy 35-105 został dodany do bazy kodów obsługiwanych przez Allegro One Kurier, dlatego nie wyłączymy obowiązkowości udostępniania tej metody w ramach Allegro Delivery na Twoim koncie.
Stopniowo powiększamy bazę kodów obsługiwanych przez Allegro One Kuriera, od 18 marca możesz nadawać przesyłki tą metodą, mimo że na stronie nie ma takiej informacji,
Jeśli podczas próby wygenerowania etykiety pojawia się komunikat o nieobsługiwanym kodzie poproszę o zrzut ekranu oraz numer zamówienia, będę to wyjaśniać.
@la_nika niestety nic się nie zmieniło dalej jest nieobsługiwany
Nr zamówienia 9a865a60-08e3-11f0-99c2-2d4f97ebce49
@Alle_GMTO dziękuję! Wyjaśniam to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy coś wiadomo , to już przestaje być śmieszne , od tygodnia codziennie ktoś pisze mi coś innego . Jak mamy funkcjonować z metodą dostawy , której nie możemy zrealizować .
@Alle_GMTO otrzymałam odpowiedź, że jeszcze dzisiaj możliwość nadawania przesyłek metodą Allegro One Kurier powinna być dostępna na Twoim koncie.
W dalszym ciągu nic się nie zmieniło.
Czy ktoś mi wreszcie pomoże ???Jak można kogoś na przymus postawić w takiej sytuacji ????
@Alle_GMTO mam potwierdzenie, że adres, z którego nadajesz przesyłki (35-105 Rzeszów) został dodany do bazy, więc problem nie powinien już występować.
Bardzo proszę przeloguj się i spróbuj ponownie nadać przesyłki tą metodą, jeśli pojawi się komunikat, poproszę o zrzut ekranu.
@la_nika to właśnie zgłasza @autoczesci_wpr niby jest, a nie ma
Witam, mam problem z nadaniem paczek allegro one. Wyskakuje komunikat, że przewoźnik nie obsługuje tego kodu pocztowego.
Pozdrawiam
@MebleAngelo_pl czy nadajesz z kodu 63-642?
Nie jest on obsługiwany przez Allegro One Kurier, sprawdź proszę, czy masz możliwość wyłączenia tej metody w ramach Allegro Delivery w ustawieniach dostawy, jeśli nie, poproszę o umożliwienie Ci wyłączenia tej metody.
Witam, Mogę wyłączyć tą metodę jednak wówczas nie mam smarta w ofertach.
Jakby była możliwość zmiany formy z one na dpd to byłbym wdzięczny
Pozdrawiam
@MebleAngelo_pl nie ma możliwości zmiany metody dostawy. Możesz albo nadać przesyłkę inną metodą poza Allegro (pamiętaj proszę podać adres e-mail z Allegro kupującego, abyśmy otrzymali status przesyłki) albo skontaktować się z kupującym, aby anulował zamówienie i złożył je ponownie wybierając inną metodę dostawy.
Nie chodzi o wyłączenie całego Allegro Delivery, tylko One Kuriera.
Potwierdź proszę, czy nadajesz przesyłki z kodu 63-642? Poproszę o umożliwienie Ci wyłączenia One Kuriera na Twoim koncie.
Tak nadaję z kodu 63-642
@MebleAngelo_pl dziękuję! Poprosiłam o umożliwienie Ci wyłączenia One Kuriera, jeszcze dzisiaj powinniśmy skontaktować się z Tobą w tej sprawie.
Prosimy o wykluczenie naszego kodu 38-400 z Allegro One Kuriera.
@numernadom_com Poprosiłam o wykluczenie Twojego konta z obowiązku udostępniania kuriera One.
Witam. Również poproszę o pilne działanie! Niestety nasz adres nadawcy nie jest w zasięgu Allegro One Kurier. login: GrzesLLU Proszę o pomoc bo nie mamy możliwości wyłączenia tej opcji.
@GrzesLLU podaj proszę kod pocztowy, z którego nadajesz przesyłki. Kod, który jest przypisany do konta (21-450) jest obsługiwany przez naszego kuriera.