Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj zamówiony podjazd - nikt się nie pojawia. Zawożę więc wieczorkiem paczki do punktu odbioru Allegro One. Paczki zeskanowane.
Dzisiaj przyjeżdża kurier - informuje, że wczoraj informacje o paczkach dostał jak już był na bazie (okolice godz. 13!, a odbiory są do 15!), dzisiaj dostał ponowienie podjazdu z rana.... Ale przyjechał do mnie, zamiast odebrać paczki z punktu.
Dlaczego przyjeżdża do mnie, skoro paczki są w punkcie Allegro One, gdzie leżą nieodebrane od wczoraj?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Numery zamówień:
Proszę to wyprostować, żeby ktoś to w końcu odebrał....
Druga sprawa, jak Allegro boxy były stawiane 10 km ode mnie, to wysyłaliście informacje o nich. A jak postawiliście jeden w mojej dzielnicy, to cisza....
@drekenzes złóż proszę reklamację na tą sytuację u nas przez formularz reklamacyjny.
@gdvorek A nikt nie pomoże by w końcu kurier podjechał po te paczki? To jest Punkt Allegro One...
@drekenzes skonsultuję to, proszę o cierpliwość.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ I jakiś postęp oraz szansa by kurier był wstanie odebrać paczki z punktu Allegro One?
Dziękuję za skuteczną interwencję 🙂