Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, widzę, że nie ma innej możliwości interwencji, niż tutaj.
Nadałam paczkę o numerze Allegro A002OF2FI8 09.09.2025 o godzinie 13:05 i nie została ona odebrana przez kuriera w tym dniu, mimo, że powinna. Obecnie nadal jest nieodebrana przez kuriera. Dodam, że akurat trafiła się niecierpliwa klientka, która dopytuje o status paczki i traktuje mnie, jakbym chciała ją oszukać. Proszę o interwencję i pytanie, co, jeśli wystawi mi negatywną opinię? Czy serwis mi ją anuluje, skoro przewoźnik, którego właścicielem jest serwis, zawalił sprawę?
Marzena @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A jak mogę złozyć reklamację na nieterminowy odbiór paczki przez przewoźnika One Box?
@fashodo wskazane zamówienie ma deklarację nadania na dziś (10.09.2025), dlatego przesyłka nie jest uznana za opóźnioną i nie zostanie wykluczona ze statystyk.
Pani źle popatrzyła. Na dziś jest deklaracja dostawy.
I dopiszę tyle: Allegro wymaga od nas, Sprzedawców, najwyższych standardów obsługi i wysyłki na czas. Gdzie jest najwyższy standard obsługi przez przewoźnika, którego właścicielem jest Allegro?
Nie można zgłosić reklamacji na nieterminowy odbiór przesyłki z punktu lub automatu, bo coś takiego nie istnieje. Gwarantowany jest jedynie termin doręczenia, który wynosi do trzech dni roboczych, pod warunkiem nadania do godziny granicznej.
W twoim przypadku, regulaminowy termin doręczenia przesyłki jeszcze nie minął, więc nie ma żadnych podstaw do zgłoszenia reklamacji.