Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nr paczki A001NUIAQ1
Od tygodnia codziennie dostaję informacje że zgłaszacie do oddziału to już na prawdę jest jakiś żart
@KsiegarniaAnika Nie, to jest codzienność
Serio to już nawet nie jest ani śmieszne ani żałosne. Brak słów
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy ktoś raczy się zająć nie odebraną od tygodnia przesyłką?
@KsiegarniaAnika, jestem w trakcie konsultowania sprawy. Wrócę z odpowiedzią.
@KsiegarniaAnika, według informacji, które mamy, 19.02 był u Ciebie kurier. Jeżeli kurier nie zabrał przesyłki, to znaczy, że nie została mu ona przekazana. Wówczas będziesz musiał utworzyć nową etykietę i nowe zlecenie (nie poniesiesz za to żadnych kosztów).
Nikogo ani razu nie było po paczkę więcnie mogła być przekazana. Dostałam taką informację pierwszeo dnia że niby kurier był ale nikogo u mnie nie było. Potem codziennie zgłaszałam na infolinii oraz emailowo i nawet dostawałam odpowiedź że kurier danego dnia przyjedzie, następnego znowu interwencja i tak w kółko. Nie zamierzam drukować drugi razetykiety i zamawiać podjazdu. Proszę o przyjazd po tą paczkę i na prawdę mam już dość kłamstw z Waszej strony. Proszę sobie prześledzić odpowiedzi na moje zgłoszenie z całego tygodnia. Zgłoszenie nr: zgłoszenie nr "48409668". Najpierw kłamiecie, że kurier był po paczkę, nasiętpnie że klientka została poinformowana o opóźnieniu przesyłki z Waszej winy co jest oczywiście kolejnym kłamstwem, następnie że kurier w kolejnym dniu na pewno przyjedzie po paczkę itd itd.
Proszę w końcu o przyjazd kuriera dzisiaj i o brak dalszych kłamstw
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ czy ktoś mógłby w końcu się do tego poważnie ustosunkować bez kolejnych kłamstw
@KsiegarniaAnika, sprawa została eskalowana do opiekuna oddziału. Dam znać, gdy dostanę więcej informacji.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
I? 4 godziny minęły i gdzie te kolejne informacje? Paczka nie odebrana od tygodnia. Kuriera nadal nie było? Mogę wiedzieć jakie potrzebne są informacje poza tym że paczka która powinna być odebrana leży u nas od tygodnia?
Co mam napisać w poniedziałek klientce? Chyba prześlę jej całą korespondencje z allegro i udostępnie ją jeszcze wszędzie publicznie żeby każdy wiedział zarówno z kupujących jak i sprzedających aby trzymać się od Waszego kuriera jak najdalej.
@KsiegarniaAnika Dlaczego mieliby odbierać od nadawców, jeśli regularnie nie odbierają z WŁASNYCH automatów?
Ale tydzień czasu to już na prawdę przesada i jeszcze do tego milion kłamstw w odpowiedziach przez moderatorów