Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie działa nadawanie przesyłek Allegro One. Po pisaniu wagi i wymiarów przesyłki i kliknięciu "Zapisz" wyskakuje:
witam w klubie..... ostatnio poniedziałek bez problemów na allegro to nie poniedziałek
I co to kogo obchodzi że po black week itd
Wyczyściłem ciasteczka po raz trzeci i w końcu się udało. Spróbuj.
czyściłem ciasteczka nic nie dało
Sprawdziłem na Edge i na telefonie wszędzie mam ten sam błąd jak wyżej
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Potwierdzam ten sam komunikat i brak możliwości wygenerowania etykiety
I to ma być promowana przez portal usługa"pierwszego kontaktu" . Allegro chce aby jak najwięcej sprzedawców korzystało z tej formy ale szkoda że przez jej (mam nadzieję że to minie) słabą jakość cierpią kupujący jak i sprzedawcy którzy obrywają za to. Podstawa to poprawa znacząca jakości inaczej nie ma co na siłę pchać się na rynek .
zmieniłem z paczki na kopertę i przeszło może pomoże u Was
Pomogła zmiana rozmiarów na 30x20x1 i przeszło.
Dziękujemy pracownikom allegro za pomoc, na was zawsze można liczyć w poniedziałki.
@kilowat_net @marcinvol @ALL-DA pojawiają się zgłoszenia na ten temat, zespół techniczny pracuje już nad rozwiązaniem. Rozumiem, że udało Wam się już wygenerować przesyłki, jeśli problem się powtórzy, bardzo proszę o informację i podanie numerów zamówień, wówczas dodam Wasze zgłoszenia do zadania.
@kilowat_net dziękuję za zgłoszenie, dodaję je do zadania i wrócę, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie.
Czy występuje jakiś globalny problem z generowanie ONE BOX ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@planeta_kabli jeśli problem dotyczy pojawiania się komunikatu [object Object] to występują dziś problemy, a dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem.
Jakiś planowy czas ?
o 13:00 mam odbiry ?
@la_nika Jakiś planowy czas ?
o 13:00 mam odbiry ?
@planeta_kabli przykro mi, ale na razie nie mam więcej informacji w tej sprawie. Spróbuj proszę wyczyścić przeglądarkę, zmienić wymiary lub rodzaj przesyłki, jak podpowiadali inni sprzedający w tym wątku.
@la_nika co ze statystykami ?
@planeta_kabli nie mam informacji na temat statystyk. Gdy tylko w sprawie pojawią się aktualizacje, dam znać w tym wątku.
@la_nika a czy jeśli dostanę negatywa przez to czy będą Państwo interweeniwać ?