Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
"Pole "Dane nadawcy - adres" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera". Wusyłałem setki razy i było OK. Po za tym dowożę paczki do punktu przyjęć i mój kod nie ma znaczenia . Co mogę zrobić?
@BoJa43 wcześniejsze przesyłki nadawałeś metodami Allegro One Box lub Allegro One Punkt, natomiast w tym przypadku metoda dostawy jest Allegro One Box, One Kurier, a jeśli One Kurier nie obsługuje Twojego kodu pocztowego to nadanie jej z podanym adresem nie będzie możliwe.
mam identyczny problem , tylko klient ma wybrany wasz paczkomat. Paczki oddaje do punktu, nigdy nie było problemu....
"One kurier" to inna forma dostawy działa tylko w wybranych miastach.
To ja juz nie wiem co klient wybrał. Mam w opcji wysylke do paczkomatu allegro z adresem paczkomatu
@SKOTTUNING Allegro One to dwie metody dostawy:
Jeśli Kurier Allegro One nie obsługuje Twojego adresu (możesz to sprawdzić tutaj) to nie nadasz przesyłki metodą Allegro One Box, One Kurier nawet jeśli odbiór jest w automacie paczkowym. W takiej sytuacji powinieneś udostępniać tylko metodę dostawy Allegro One (Punkt, Box).
Czyli to jest tak czytelne jak ustawy :), dziekuje
Możesz skontaktować się z kupującym aby anulował zakup i poprosić go by kupił ponownie i wybrał inną formę dostawy. Możesz wysłać własną przesyłką np Pocztą Polską i zapłacić z własnej kieszeni 😞
Bezwzględnie usuń ze swoich metod dostaw "One Kuriera"
Pozdrowionka i powodzenia życzę.