Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
11.02.2024 zakupiłem i opłaciłem Stripper wzdłużny izolacji kabla, slitter 10-25mm i od tego czasu piszę do sprzedającego ale nikt mi nie odpisuje.
Wchodząc w zakładkę "zgłoś problem do zakupu " i zaznaczając "nie otrzymałem produktu" pojawia się komunikat:
Prosimy Cię o cierpliwość
Termin na nadanie Twojej przesyłki jeszcze nie minął. Gdy sprzedawca rozpocznie realizację Twojego zamówienia, umożliwimy Ci śledzenie paczki w zakładce Kupione.
Przewidywany czas dostawy
za 11 - 16 dni u Ciebie, ale dzisiaj już 09.03.2024 i cisza.
Co mam z tym zrobić ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie jest to zgodne z regulamin Allegro, ponieważ w regulaminie jest napisane że dyskusje możesz otworzyć 1godz. po zakupie. Od jakiegoś czasu Allegro jednak blokuje jej otwarcie do czasu terminu nadania przesyłki. Zawsze możesz pisać do pomocy: https://allegro.pl/pomoc
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ale ile może trwać nadania przesyłki? Miesiąc, rok? To nie może trwać bez końca. Czyli cały ten czas nie będę miał możliwości albo otrzymać produkt albo liczyć na zwrot pieniędzy? Przesyłka do tej pory nie jest nawet nadana.
@Client:107340158 Rozpocznij dyskusję wybierając inny powód niż "nie otrzymałem produktu".