Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłem paczkę 11-12-2023 wieczorem. Zaznaczyłem jak na poniższym skreenie "Bez podjazdu kuriera". Następnego dnia -12-12-2023 rano udałem się do paczkomatu ONE i nie mogłem nadać paczki. Komunikat: " Wprowadź właściwy numer przesyłki" .
Wytłumaczcie mi jak to działa, bo dostaję szewskiej pasji z tym Allegro One.
Kurierzy nie wyrabiają czasowo, nie odbierają paczek (bo firma czynna do 16tej) a oni są np o 18 lub 19tej.
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi jak to zrozumieć i ogarnąć?
Patryk
Jak działają? - nie działają tam jest tylko chaos.
@APD-Poznan Jeśli problem pojawia się w momencie próby nadania paczki, kiedy znajdujesz się przy automacie, zadzwoń na infolinię: 616 306 997. Konsultanci spróbują pomóc Ci zdalnie.
dziękuję za numer. zapiszę go sobie, bo już 3 razy odszedłem z kwitkiem z pod tej "Eco budy". Czyli to normalne, że paczkomat nie rozpoznaje dobrej etykiety ? Czy od razu dzwonić na 997 😉
Nie wszystkie paczki ONE można nadać w ich automacie. Można nadać tylko te z dostawą "jutro".
To dlaczego nie ma tej informacji w portalu przy tworzeniu przesyłki ? Jest wręcz przeciwna informacja - zacytuję: "
Bo Allegro uważa, że wystarczy tutaj 🙂
https://allegro.pl/kampania/one/kurier#w-jaki-sposob-moge-nadac-przesylke-
@APD-Poznan napisał(a):
Komunikat: " Wprowadź właściwy numer przesyłki" .
Miałem dwa razy tak przy nadawaniu przesyłki w automacie. Przy skanowaniu powyższy komunikat, wpisanie numeru przesyłki ręcznie, na ekranie załatwiło sprawę.
Jaki ProTip 🙂 ha ha ha
Właśnie był kurier Allegro i potwierdził słowa MikroLITY. Tak więc dziękuję za objawienie. Tak na marginesie klientka już zdążyła założyć spór na Allegro. Ach szkoda słów i nerwów na to wszystko. Dziękuję wszystkim za wypowiedzenie się, a najbardziej MikroLITY.