Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
od tygodnia nie mogę się doprosić, żeby Allegro wyłączyło opcję One Kurier. Były, maile, rozmowy i dzisiaj czat i zamiast rozwiązania sprawy zostaliśmy z problemem. W naszej okolicy ta opcja nie działa (62-200) stąd nie rozumiem dlaczego jest to nadal włączone. Sami nie mamy możliwości odhaczenia. Na jednym z kont zostało to zrobione od razu natomiast drugie ciągle generuje zamówienia, których nie możemy obsłużyć a nikt z Allegro "nie odkręca" tego za nas ani nie zareagował usunięciem dostawy co jest skandalicznym utrudnieniem zwłaszcza, że nie jest to powiązane z naszym programem do obsługi zamówień. Konsultanci nie udzielają pomocy lecz powtarzają to samo, że przekazują lub dostają info o zgłoszeniu- tyle to wiemy sami. Otrzymałam tylko informację, że wyłącza się to zbiorowo we wtorki, co jest niedorzeczne, bo problem jest poważny i konkretny, i trwa już tydzień! Dziś na czacie otrzymałam informację, że robi się to w czwartki. Takie naganne traktowanie sprzedawców jest nie do przyjęcia. Proszę to zrobić natychmiast lub skierować do osoby władnej o co też prosiłam kilkakrotnie, również bez skutku. Dziękuję.
spychologia tak jak u mnie, nie można nadać etykiety, ale usługa dostępna, i Ty, jako sprzedający, masz dzwonić do kupujących i sugerować anulowanie zamówienia, i wybranie innej formy dostawy. Takie rozwiązanie proponuje Allegro. Męczę się z tym od środy, chociaż od razu interweniowałem w tej sprawie.
@El-DawBHP nadałem priorytet sprawie 49927603 i skierowałem prośbę o weryfikację. Odpowiedź otrzymasz mailowo w tym zgłoszeniu.
Dziękuję, ale poczekam na efekt.
Niestety nadal jest problem nie rozwiązany. Włączona jest dostawa dla klientów, która jest wyłączona z możliwości realizacji.
@El-DawBHP widzę, że zespół zadał Tobie pytanie i po Twojej odpowiedzi weryfikuję zgłoszenie. Zachęcam Ciebie do kontynuowania tam wątku rozmowy i proszę o cierpliwość.
Moja cierpliwość się skończyła. Jest godzina 16,21 a problemu nie rozwiązaliście Państwo. Dzisiaj mieliście wyłączyć nie działającą dostawę. Odpowiedzi mailowe nie wniosły nic nowego a weryfikacja trwa od zeszłego tygodnia. Wadliwa dostawa nie została wyłączona! Proszę o kontakt do osoby poważnej i decydującej. Jednocześnie informuję, że zachowujemy ciąg zgłoszeń, pytań i wymijające odpowiedzi łącznie ze zdjęciami zamówień i brakiem udzielenia pomocy w pilnej sprawie utrudniającej funkcjonowanie firmy, pomijając niezadowolenie klientów z nieprawidłowości na platformie. Do tej pory jest to kilkadziesiąt paczek.
Dzień dobry,
czekam na odpowiedź na pytanie: jak długo będzie weryfikowane zgłoszenie? Minęły dwa tygodnie od naszego pierwszego a 14 dni obliguje Państwa do odpowiedzi. Wadliwa dostawa nadal jest podpięta do naszego konta, zamówienia wpływają a nie możemy ich realizować. Proszę o jednoznaczną odpowiedź.
@El-DawBHP widzę, że jesteśmy z Tobą w kontakcie w korespondencji 49927603. Dzisiaj została też przyjęta Twoja reklamacja. Poprosiłam o pilną weryfikację Twojej sprawy i przesłanie ci informacji na ten temat.