Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
paczka o numerze A001FMBO46 nadana w piątek o 10.15 w automacie do tej pory nie została podjęta.
Były 3 interwencje z mojej strony - i czekam - może jeszcze ktoś dzisiaj podjedzie - z tym, że z drugiego automatu z okolicy, gdzie nadałam paczki dzisiaj kurier wyjął je o 18:30,
Na pytanie dlaczego paczka nie została odebrana w piątek - otrzymałam informację z interwencji - że kurier nie miał w tym rejonie dostaw, więc nie odebrał paczki...bo wiadomo święta i dużo paczek...
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę przede wszystkim o interwencję co do w/w paczki, a ponadto o wyjaśnienie sytuacji jak to jest - klient liczy na dostawę w sobotę, bo tak Allegro mu wyświetla (!!!), że jest taka szansa - my sprzedający szybko pakujemy lecimy do automatu bo klient najważniejszy - a paczka nie jest odbierana, bo się nie opłaca po nią podjechać ? Dla mnie to skandal.
Czekasz trzy dni robocze (tyle mają wg regulaminu na doręczenie przesyłki) i składasz reklamację z tytułu opóźnienie w doręczeniu. Brak odbioru przesyłki z automatu nadawczego nie ma znaczenia.
Cześć, @smykowo24_pl. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Ok dziękuję, czekam na informacje. Jest 23:00 i status paczki się nie zmienił ...
Cześć, @smykowo24_pl. 16 grudnia 2024 została ponowiona interwencja do oddziału doręczającego. Dalsze informacje otrzymasz w korespondencji mailowej o numerze 47904329.
Do tej pory nie uzyskałam odpowiedzi o numerze 47904329
Natomiast paczka została wczoraj odebrana i dalej nie wyjechała !!!
Wyjedzie pewnie dopiero dzisiaj - jak wszystkie paczki od 27.11 - żadna nie wyjechała do klienta w dniu odbioru i czas dostawy to 2 -3 dni!....Natomiast Klient Kupując widzi, że może otrzymać zamówienie z Allegro one następnego dnia ! Nie jest to uczciwe podejście ani do Klienta ani do Sprzedawcy.
@smykowo24_pl Przepraszam za niedogodności, związane z przesyłką. Zgłosiłam interwencję do oddziału w Twojej sprawie.
@smykowo24_pl Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Poprosiłam również o poinformowanie klienta.
Teraz się zorientowałam, że jest jeszcze jedna w tym automacie z wczoraj A001GBVDV2 ech...
@smykowo24_pl Dzisiaj kurier podejmie przesyłki.