anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka nie odebrana przez kuriera z automatu - Allegro One

smykowo24_pl
#9 Pomysłodawca#

Witam,

paczka o numerze A001FMBO46 nadana w piątek o 10.15 w automacie do tej pory nie została podjęta.

Były 3 interwencje z mojej strony - i czekam - może jeszcze ktoś dzisiaj podjedzie - z tym, że z drugiego automatu z okolicy, gdzie nadałam paczki dzisiaj kurier wyjął je o 18:30,

Na pytanie dlaczego paczka nie została odebrana w piątek - otrzymałam informację z interwencji - że kurier nie miał w tym rejonie dostaw, więc nie odebrał paczki...bo wiadomo święta i dużo paczek...

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_   

Proszę przede wszystkim o interwencję co do w/w paczki, a ponadto o wyjaśnienie sytuacji jak to jest - klient liczy na dostawę w sobotę, bo tak Allegro mu wyświetla (!!!), że jest taka szansa - my sprzedający szybko pakujemy lecimy do automatu bo klient najważniejszy - a paczka nie jest odbierana, bo się nie opłaca po nią podjechać ? Dla mnie to skandal. 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

pecela
#17 Koryfeusz#

@smykowo24_pl

Czekasz trzy dni robocze (tyle mają wg regulaminu na doręczenie przesyłki) i składasz reklamację z tytułu opóźnienie w doręczeniu. Brak odbioru przesyłki z automatu nadawczego nie ma znaczenia. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @smykowo24_pl. Przepraszam za utrudnienia. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

oznacz moderatorów

smykowo24_pl
#9 Pomysłodawca#

Ok dziękuję, czekam na informacje. Jest 23:00 i status paczki się nie zmienił ...

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @smykowo24_pl. 16 grudnia 2024 została ponowiona interwencja do oddziału doręczającego. Dalsze informacje otrzymasz w korespondencji mailowej o numerze 47904329. 

oznacz moderatorów

smykowo24_pl
#9 Pomysłodawca#

Do tej pory nie uzyskałam odpowiedzi o numerze 47904329

Natomiast paczka została wczoraj odebrana i  dalej nie wyjechała !!!

Wyjedzie pewnie dopiero dzisiaj - jak wszystkie paczki od 27.11 - żadna nie wyjechała do klienta w dniu odbioru i czas dostawy to 2 -3 dni!....Natomiast Klient Kupując widzi, że może otrzymać zamówienie z Allegro one następnego dnia ! Nie jest to uczciwe podejście ani do Klienta ani do Sprzedawcy. 

2024-12-18 (2).png

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@smykowo24_pl Przepraszam za niedogodności, związane z przesyłką. Zgłosiłam interwencję do oddziału w Twojej sprawie. 

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

smykowo24_pl
#9 Pomysłodawca#

@MiMary

@Sa_nova

kolejną paczka nie odebrana przez kuriera nadana wczoraj po 9 !!!!!!!

Kolejna interwencja, która nic nie zmieni ? Specjalnie podjechałam do automatu bliżej głównej ulicy. 

A001GBUAQ0

A informacja jaką otrzymał klient ???? Że dzisiaj prawdopodobnie dostanie paczkę. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@smykowo24_pl Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Poprosiłam również o poinformowanie klienta. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

smykowo24_pl
#9 Pomysłodawca#

Teraz się zorientowałam, że jest jeszcze jedna w tym automacie z wczoraj A001GBVDV2   ech...

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@smykowo24_pl Dzisiaj kurier podejmie przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów