anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka Allegro One DPD omyłkowo nadana w Żabce

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mido
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzień dobry, proszę o pomoc.  Dziś rano przesyłka Allegro A00235PFM9 DPD została omyłkowo nadana w Żabce, Potwierdzenie nadania w postaci wydruku jest, miła Pani w Żabce też potwierdza, że jest u nich w systemie jako nadana, jednak w śledzeniu Allegro jej nie ma (widnieje jako przygotowana) , na stronie DPD też, i obawiam się czy kurier odbierze przesyłkę z punktu. Czy mogę prosić o interwencję w tej sprawie?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
MikroLITY
#14 Krzewiciel#

@Mido Status zmieni się dopiero po odbiorze paczki przez kuriera. Bez obaw, ja tak nadaję każdego dnia.

oznacz moderatorów
Mido
#9 Pomysłodawca#

@MikroLITY Dziękuję za uspokojenie, Tak własnie przypuszczam, ale czytałem tu na forum, że czasem kurier takie przesyłki długo "omija " przy odbiorach, bo nie ma na nie zlecenia z systemu. I faktycznie - w śledzeniu DPD przesyłka nie figuruje (oczywiście sprawdzane po numerze DPD).

oznacz moderatorów
MikroLITY
#14 Krzewiciel#

@Mido Ja takie przesyłki nadawałem w Żabce, w automatach DPD i w ich punktach Pickup i nigdy nie było problemów.

oznacz moderatorów
Mido
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

A jednak do tej pory status przesyłki bez zmian, czyli  "przygotowana przez nadawcę", mimo że nadana. Pani w Żabce obiecała solennie przekazać kurierowi DPD jesli się zjawi. Ale CZY się zjawi gdy nie ma informacji z systemu o konieczności odbioru? Drogie moderatorki,  proszę o interwencję. Przesyłka dziś MUSI zostać zeskanowana przez kuriera

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Mido a kiedy tę paczkę zaniosłeś do żabki i kiedy pojawia się u nich kurier?

oznacz moderatorów
Mido
#9 Pomysłodawca#

@Client:44052296  Jest podane od kiedy przesyłka leży. Przepraszam Cię , ale takie pytania nic nic nie wnoszą, zwłaszcza, że nie jesteś też w stanie pomóc, Pomóc mogą tylko moderatorki, prosząc kuriera Allegro DPD by odebrał przesyłkę o której nie wie, bo w systemie jej nie ma w punkcie.

oznacz moderatorów
Mido
#9 Pomysłodawca#

@MikroLITY  Niestety problemy mogą być, i o tym czytałem na forum.  Kurier tej przesyłki nie widzi, bo nie ma jej w systemie DPD.  Jeśli są  w punkcie inne paczki DPD, które są w systemie, przyjedzie po nie i pewnie przekażą mu i tę paczkę "spoza" systemu. Ale jeśli nie ma żadnych innych paczek o których wie, może się długo nie pojawić. Jak na razie go nie było,i nie wiadomo, kiedy odbierze, a czas nagli.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Mido Konsultuję sprawę tej paczki. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Mido
#9 Pomysłodawca#

@nat_notPrzesyłka odebrana przez kuriera,  problem rozwiązany.

oznacz moderatorów